- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- домакинска работа
Ами основно си се грижа эа моята територия-стаята ми.Чистя си я ,подреждам и така,но нещо май не се справям добре с това,эащото перманентно е раэхвърляна,а в последно време направо си е кочина. . . Както и да е,ще оправя тая работа. . .отгога се эаканвам,но преди да эамина эа моле,наистина ще се эадействам.Друго,което правя е да речем,че от време на време аэ эареждам миалната машина.Прибирам дрехите от простора ,ако ги сваря иэсъхнали И така. . . не правя кой энае колко много,но и родителите ми не са искали,эащото като цяло къщата си я подържаме чистичка,а останалите неща майка ми обича сама да ги върши
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
ами всичко правя аз..чиста,гладя,пера,прости ам,помагам в готвенето![]()
Засега само мия чиниите,простирам и мета три от стаите,но скоро май и ще готвя.
мии не много често![]()
![]()
Ни мия чиниии защото имаме съдомиялна бърша праха в стаята си и такаПървоначално написано от indecent
да правя вс това.Когато съм я свършила никой нищо не ми казва дори едно БРАВО.Когато баче не я свърша до край веднага щом майками си дойде от работа почва да крещи що не съм направила това що не съм направила онова.Аз постоянно и повтарям че не съм слугиня.И тя отговаря: защо съм те родила да ти чистя ли.Вече ми писнааа.
Основна грижа е поддържането във вид на стаята ми. А освен това и: миене на прибори /това понякога/, бърсане на прах /държа всички права над това занимание/, бърсане на пода у дома, бърсане на прозорци /тук брадъра също помага/, прибиране на дрехи /пак с участието на брадъра/, гладене на дрехи /от дъжд на вятър
/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Понякога мия чинийте, простирам прането или си оправям стаята. Ежедневни работи.![]()
Да доста често мия чинии, пускам прахосмукачка и бърша прах![]()
Чистя.Мия съдове.Ей такива неща.Ама никога не подреждам.Сестра ми се минава да подрежда след мин![]()
Tell you something that I've found-that the world's a better place when it's upside down
Готвя, Пера, Чистя, Мия, Подреждам.....Така е като си без майка!
![]()
Правя всичко- миене, лъскане, прахосмукачки, пода, баня, тоалетна-всичко чистя аз. готвя, подреждам и раздигам масата, мия съдове. Да не говорим, че на зимнина и ремонти съм първа пушка. Рядко обаче пера, простирам и гладя (само моите си дрехи и понякога на бащата ризите). не за друго, но майка ми държи прането да е простряно по цветове, по манерии и по големина. Цяло изкувство е от 10 кила пране да успееш да го наредиш, както тя държи да е направено. За това не й се бъркам!
Нали все пак трябва скоро да въртя домакинство!?
Чистя си стаята всяка събота. Понякога почиствам и другите помещения в апартамента ни. Подреждам си цялата стая, а понякога и другите стаи. Пускам прането в пералнята и сушилнята, простирам го и го гладя. Готвя не много често, но винаги аз мия чиниите. Подреждам и разчиствам масата.
Момиче съм.
Мия чинии не винаги (повечето мама ги мие), пускам прахосмукачка, бърша прах, хвърлям боклука, подреждам.
всичко правя -пепеляшка![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Правя всичко свързано с домакинството,с изключение на готвенето(не,че не мога де)преди и това правих,ама сега спрях.Чакам пак да ми дойде музата за готвене![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Аз само чинии не мия, иначе всичко друго правя, ама стига да съм в настроение или да се налага. :Д
Ами... Случва се да си подредя рафта с нещата ми (1 път на 3-6 месеца)... И май само това. Майка не обича да й се бъркам, а пък като се наканя да подредя нещо друго-тя вече го е подредила. Понякога се случва и леглото си да оправя, ама през повечето време си седи неоправено със седмици
![]()
аз от това лято започнах да помагам на нашите.Малко късно ми дойде музата,ама...Иначе вкъщи мия чинии,пускам прахосмукачката,чистя си стаята,ходя до магазина,простирам/събирам пране и... май е това
![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
Аз пък всичко върша вкъщиточно кат пепеляшка съм
и кучето разхождам,и чистя (в това включвачм сичко-прахосмукачка,чинии,прах,с аи и т.н.)готвя абе сичко
Силата на духа е за предпочитане пред красотата на сълзите
Чистя с прахусмукачка, бърша прах, понякога изхвърлям и боклука, но друго ... не ...
[b][i]Je t'aime au-del
Ами, понякога изхвърлям и боклука. Разхождам 2-те кучета, мия им лапите, реша ги, четкам им козината, събирам космите, чистя им очите и ушите, мия им зъбите, храня ги и им сипвам вода, чистя им леглата и паничките. Чистя тоалетната и леглото на котето, храня го и му сипвам вода, мия й купичките за храна и вода, реша я, обирам опадалите косми, мия й зъбите, чистя й очите и ушите.-Всекидневно!
Водя ги на ветеринар, изкъпвам ги и им подрезвам ноктите.
П.П Това за мен не са задължения или домакинска работа и ми е приятно да го върша (без изхвърлянето на боклука![]()
![]()
)
Момиче съм.
от време на време мия чинии , бърша праха , хвърлям боклукаама само ако не ме мързи
![]()