.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Подарък

Подарък

Нали наскоро пусках 1на тема за бившия,както и да е.
    Всичко проработи,той има имен ден скоро плс предложете нещо което не е дреха или парфиум ими няква плюшена играчка - той не се радва на такива работи

Момчета,вие на какво бихте се зарадвали?

izchakai go gola v legloto mu sheguvam se...ami... nz..nqkoe suvenir4e....a ako ne se kefi i na takiva ne6ta...nqkoe sindjir4e primerno s nqkoq visulka...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Плюшената играчка пък е най-баналното.
    Защо просто не ползваш търсачката, има стотици такива теми.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Някаква рамка със ваша снимка в нея тва ще е доста подходящо доколкото разбрах сте се сабрали след раздяла . Тва ще покаже колко много значи за теб и ще заздрави връзката ви . пък ако добавиш и някакво стихче ще е супер . или пък наскоро за приятелката ми направих клипче - от ония в V-box дето слагат снимките си и пишат текстове на това много би се зарадвал и както казах ще заздрави връзката ви. А това ти е нужно щом сте се разделяли .

ами може би диск с любимата му музика и както някой по-горе каза една ваша снимка в рамка
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Аз на моят му подарих сребърна гривничка поне когато виждам че е я носи знам че още ме обича :P
    Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!

Град
    Shove IT
    на трактор с изглед към морето

tragni ottam,kakvi sa interesite mu i taka 6te ti e po-lesno.Zavisi dali se uvli4a ot sport,ili ot muzika primerno i kupi ne6to v tazi nasoka.Drug variant e ne6to,svarzano s teb-moje srebarna plo4ka s izgravirani va6ite imena,prodavat se v sky city na parviq etaj ili nqkakva grivna....s 3 dumi-jelaq ti uspeh!

подари му пушка та да се гръмне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си