- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък
Нали наскоро пусках 1на тема за бившия,както и да е.
Всичко проработи,той има имен ден скоро плс предложете нещо което не е дреха или парфиум ими няква плюшена играчка - той не се радва на такива работи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Момчета,вие на какво бихте се зарадвали?![]()
izchakai go gola v legloto musheguvam se...ami... nz..nqkoe suvenir4e....a ako ne se kefi i na takiva ne6ta...nqkoe sindjir4e primerno s nqkoq visulka...
Плюшената играчка пък е най-баналното.![]()
Защо просто не ползваш търсачката, има стотици такива теми.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Някаква рамка със ваша снимка в неятва ще е доста подходящо доколкото разбрах сте се сабрали след раздяла
. Тва ще покаже колко много значи за теб и ще заздрави връзката ви
. пък ако добавиш и някакво стихче ще е супер
. или пък наскоро за приятелката ми направих клипче - от ония в V-box дето слагат снимките си и пишат текстове на това много би се зарадвал и както казах ще заздрави връзката ви. А това ти е нужно щом сте се разделяли
.
ами може би диск с любимата му музикаи както някой по-горе каза една ваша снимка в рамка
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Аз на моят му подарих сребърна гривничка поне когато виждам че е я носи знам че още ме обича :P
Бъди ГЛУХ когато хората ти казват, че НЕ ще можеш да осъществиш мечтите СИ!
tragni ottam,kakvi sa interesite mu i taka 6te ti e po-lesno.Zavisi dali se uvli4a ot sport,ili ot muzika primerno i kupi ne6to v tazi nasoka.Drug variant e ne6to,svarzano s teb-moje srebarna plo4ka s izgravirani va6ite imena,prodavat se v sky city na parviq etaj ili nqkakva grivna....s 3 dumi-jelaq ti uspeh!