- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите..?
tati da ama mama samo da 4ue muzika i q zabolqva glavata![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И двамата,но повече майка ми
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от VerryBerry
Lof YAaA..!
Hich osobeno bashta mi omreli rakii sa i 2mata
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
И двамата са ужасниНа 14 съм,а вече колко пъти съм ги прибирала .. ето един случай : бяхме през лятото на дискотека в един др град аз и няколко фр.Обаче стана късно /към 11/ и баща ми дойде да си ме прибере..ноо се видя с некви негови приятели..ииии стана така че трябваше аз да карам
![]()
хаахх беше мн забавно
![]()
![]()
големи диваци са и двамата,много им се кефя и ми се ще на техните години и аз да съм такава
а и са мн разгонени като са заедно,чак неудобно да му стане на човек...абе 3 деца са направили(с един коршум две бебета) и сякаш искат още...весело да става![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
при мен - баща ми
ne![]()
Баща ми след няколко бири почва да танцува и аз с него. Майка иска да се весели, но не бх я нарекла купонджийка. Умерена е в това, подхожда със всичко с отговорност![]()
Memento moriendum esse!
Горе-долу...На моменти са![]()
Но пък понякога наистина ме изненадват (в добрия смисъл на думата)![]()
![]()
![]()
Майка ми само гледа как да ме надмине по малоумщина... голям купон е на морето.Само ме тормози и ме тика да ходим на дискотека..![]()
Дам! Всички сме такива!![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P