- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашите..?
Я, сега кажете вашите купонджии ли са?
Аз бих казала за баща ми, че не е кой знае колко, но майка ми е голяма купонджийка. Предпочита да бъде в компанията на тинейджъри, отколкото на възрастни. Нямам търпение да ида лятото в Италияда се вихрим пак
![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
![]()
При мен е точно обратното!Баща ми е голям купонджияВзимала съм го с мен няколко пъти на дискотека .. лелее
Ама мама не чак толкова ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
хич не са купонджии.. то и аз не съм..![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Не особенно,забавляват се,ходят по банкети,татко по дискотеки с приятели ... ама са на възраст хора,не излизат толкова често.
Като пинат и се отпуснат, ставатИначе вкъщи само баща ми има такива изблици
![]()
we give it all.
Хич даже, особено баща ми![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
ole moite i dvamata sa osobeno maika mi ama super e taka!!!
Ъхъ, големи при това, а докато са си в нас, мани, винаги има хора ( дърто - младо, все у нас). Бащата особено, не го свърта самичък. Ненормален, страхотен, обичааам татеее! :P Майка също обича да е с хора, ае пичове са.![]()
Еми не им остава време, но иначе да... големи :d
The Spark
Ne! Samo se sabirat s na tqhna vazrast hor, na masa s rakiikata i taka se zabavlqvat. No v disko - NE!![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Не са големи купонджии...![]()
Абеее..моите си падат по ''настолните купони'' в смисъл-с масичка,с мезенце,с ракийка..не са мн мн по танците,но се забавляват добре..чак им завиждам понякога
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Хах и още каквсе пак сме 5 деца вие преценете
![]()
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
Ухааааа Семейство Адамс, как сте ?Първоначално написано от moll_flandars
![]()
По темата.. забавни са, но понякога когато са в тъпо настроение и изморени ми идва да се хвърля от някъдеИначе като седим, седим и баща ми като се изръси всичко пада под масата
![]()
![]()
Reality is wrong. Dreams are for real
наще и двамаа са на по 29 и ся големи веселяци.. дай им само купони и щуротии
Майка ми-да.Баща ми не до там.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Майка ми не е,но за разлика от нея баща ми е голям купонджия,явно съм се метнала на него![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Майка ми не знам дали е или не е. Излиза наляво надясно с малкото й останали приятелки, но определено не става за компания.
Баща ми е средна хубост по това отношение. Зависи от настроението му. Може да излезе някъде, да се напие, да отиде на дискотека, но и може да се държи като пълен дядка и да седне да чете морал на някоя хлапачка от блока. Това второто е рядкост, но все пак го има като вариант. Общо взето не е по шумните компании, обикновено сяда с няколко приятели да поиграят карти и да пият по някое уиски.![]()
апсурт.. тати по съм го виждала по купони и такива работи от маика ми но не бих си позволила да ги взема с мен на диско клуб или нещо такова.. не не нека си седят където са си![]()
Първоначално написано от deb
![]()
Ти на колко си години?Наще са побъркани и сега са по-щастливи от мен,че взех книжка,защото все се карат кой да пие и кой да кара,а сега ми звънят да ходя да ги вземам от кръчмата/дискотеката/ресторанта където са!
не особено![]()