- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче за секс без презерватив и помощ
ми като предеякулационната течност ? а й още нещо яицеклетката на жената се образува седмица след като и свърши цикъла нали?
Tuk trqbva da se iz4isli ovulaciqta na momi4eto :S ... a 6tom e predeqkulacionnata te4nost, zna4i 6ansa e minimalen, no eko e sperma...neznam...ne zabravqi sashto taka 4e ne se zabremenqva lesno...Първоначално написано от SubZer0
Благодаря ти за коментарите , сега малко или много определено се чувствам по спокоен.
Nqma problem...a ako si tolkova pritesnen 14 dni sled akta napravete test za bremennost i posle moje da pi6e6 rezultataПървоначално написано от SubZer0
uspeh!
ne nqma za kakvo da se pritesnq6,momi4eto see vazbydilo prosto za tva e bil mokarПървоначално написано от x3eme
![]()
Първоначално написано от SubZer0
spestqvai za koli4ka lulka ritanki.........![]()
Днеска и дойде на момичето,както по принцип трябва да и идва,даже 2 дена по-рано,мога ли да бъда по-спокоен?
Тоест дошъл и е днеска а ния вчера го правихме![]()
притеснявай се !
може случайно да е забременяла от собствените си сокове![]()
Ми аз затова питам,за да бъда по-спокоен а и не съм чак толкова навътре в тия неща,затова ви питам.
Та мога ли да бъда по-спокоен че няма за какво да се безпокоя след като на момичето и е дошло на следващият ден?
Ako cikyla i e normalen...vsmisyl..ne e po-svetyl i ne e po-malko na4i vsi4ko e naredПървоначално написано от XpLiSi7
Мерси много
А под по-малко цикъл какво имаш предвид?
Ami da e malko :P vsmisyl, da i te4e po-malko ot obiknovennoto i ako e po-svetyl......
Мерси много![]()
za vseki slu4ai vzemete edno test4e i go napraveteposle pi6ete rezultata
i testa go napravete 14 dni sled poloviq akt
![]()
ок![]()
xxxx![]()
![]()
nqma stra6no!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!