.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    ми като предеякулационната течност ? а й още нещо яицеклетката на жената се образува седмица след като и свърши цикъла нали?

Цитирай Първоначално написано от SubZer0
    ми като предеякулационната течност ? а й още нещо яицеклетката на жената се образува седмица след като и свърши цикъла нали?
    Tuk trqbva da se iz4isli ovulaciqta na momi4eto :S ... a 6tom e predeqkulacionnata te4nost, zna4i 6ansa e minimalen, no eko e sperma...neznam...ne zabravqi sashto taka 4e ne se zabremenqva lesno...

Благодаря ти за коментарите , сега малко или много определено се чувствам по спокоен.

Благодаря ти за коментарите , сега малко или много определено се чувствам по спокоен.
    Nqma problem...a ako si tolkova pritesnen 14 dni sled akta napravete test za bremennost i posle moje da pi6e6 rezultata uspeh!

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    tva e neinata te4nost be za kvo ti e toq eskapel mnogo qsno 4e 6e e po mokur se pak go vkarva6 tova v neq ne vuv tava sus bra6no 4e da ti e suh
    ne nqma za kakvo da se pritesnq6,momi4eto see vazbydilo prosto za tva e bil mokar

да кажем че свърших , измих се , после взехме да го правим пак вкарах го там 5-8 пъти и след като го изкарах и усетих че излязло малоко течност от оная ми работа, след това веднага спрях разбира се.
    Това става преди 2 дена някаде , да заминавам ли към аптеката за тест или противозачатачни някви ..пф взимам се притеснявам сериозно..

spestqvai za koli4ka lulka ritanki.........

Днеска и дойде на момичето,както по принцип трябва да и идва,даже 2 дена по-рано,мога ли да бъда по-спокоен?
    Тоест дошъл и е днеска а ния вчера го правихме

притеснявай се !
    може случайно да е забременяла от собствените си сокове

Ми аз затова питам,за да бъда по-спокоен а и не съм чак толкова навътре в тия неща,затова ви питам.
    Та мога ли да бъда по-спокоен че няма за какво да се безпокоя след като на момичето и е дошло на следващият ден?

Цитирай Първоначално написано от XpLiSi7
    Днеска и дойде на момичето,както по принцип трябва да и идва,даже 2 дена по-рано,мога ли да бъда по-спокоен?
    Тоест дошъл и е днеска а ния вчера го правихме
    Ako cikyla i e normalen...vsmisyl..ne e po-svetyl i ne e po-malko na4i vsi4ko e nared

Мерси много
    А под по-малко цикъл какво имаш предвид?

Ami da e malko :P vsmisyl, da i te4e po-malko ot obiknovennoto i ako e po-svetyl......

Мерси много

za vseki slu4ai vzemete edno test4e i go napravete posle pi6ete rezultata i testa go napravete 14 dni sled poloviq akt

Супер фен
    nqma stra6no!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си