- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен мирис
zna4i az sam devstvena i mislim skoro s priqtelqt mi da pravim sex oba4e az se pritesnqvam ot edno ne6to otdelqm nqkakav sekret ot dolu koito miri6e specifi4no pri polojenie 4e imam dobra li4na higiena nqkade pro4etoh 4e na mom4etata tozi miriz im haresval no na men ne mi haresva i se pritesnqvam kajete mi kak da goo predotvratq i vie imate li sa6tiq problem ?
т.7
krem4et0
ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}
otidi na lekar 6tom te trevoji tova. ne 4akai nqkoi mnogoznaiko da te suvetva tuk......
може би е бяло течение.подчертавам МОЖЕ БИ![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
И аз мисля,че е бяло течение.Ако искаш иди на лекар.А и няма да е лошо,ако преди да го направите си вземеш душ.
predi da go napravite se iskupi ili se podmii nqkvi mazala tam intimni gelove kakvo beshe mislq 4e trqbva da svurshe rabota ne se pretesnqvai
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Влагалищният секрет е прозрачен без особен мирис. Силната и остра миризма е признак на нещо тревожно. Вмасто да мислиш за секс, върви на гинеколог.
Moje da imash bqlo techenie, nai-dobre poseti ginekolog![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от krem4et0
to4no takaПървоначално написано от x3eme
Най-добре отиди на гинеколог. Щом има мирис, може би нещо не е наред. Ние тук не сме специалисти. Гинеколога ще знае най-добре как да ти помогне![]()
и аз мисля, че ще е добре да идеш на гинеколог...
Освен, че трябва да отидеш на лекар, мисля, че трябва да се научиш да пишеш малко по грамотно, препинателните знаци не са толкова страшни.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Друга идея...просто вземи прахосмукачката...включи я...намести си я...и си ти !![]()
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
+1Първоначално написано от beb4eto0o
A.D.I.D.A.S.
If you have a problems with this, better don't make sex right now ...
Нормално е влагалищният секрет да има по-специфична миризма, но наистна ако е остра или по-силна може да е признак за инфекция. Иначе ще се чувстваш мн по сдобре ако точно преди секса си вземеш душче, също можеш да си носиш в себе си интимни кърпичти и така.
Иди на лекар, може би продуктите ти за лична хигиена не са достатъчно добри... той ще ти препоръча най-добрия за теб, ще открие, ако имаш инфекция, и евентуално ще можеш да питаш някой въпрос за секса, при което 100% ще получиш компетентен отговор.
Вземете си душ и двамата, за да не сте като скунксове.
Em tq mirizmata ne e silna ne se use6ta mnogo, prosto q ima.
Епа... направете го в банята под душа... така нищо няма да усети приятелят ти...![]()
според мен отиди на гинеколог. тези неща не са за подценяване, когато се усети нередност винаги трябва да се намеси специалист
всички путки миришат за тфа не се притеснявай![]()
+1 spored men spichash napraznoПървоначално написано от _butterfly_
Първоначално написано от sladky_bonbonche
Щом не е силна миризмата можеш да пробваш , да пиеш по много вода, минимум 2 литра на ден.По този начин ще "измиеш" токсините от тялото си.Все пак ако си много притеснена отиди на лекар.
blagodarq vi za kompetentite otgoori![]()