Глупава съм може би,притеснявам се излишно,наранявам се излишно,но това е в главата ми и ме мъчии ... Така историята е следната-гаджето ми е от друг град(идва всяка седмица),гаджето на най-добрия му приятел е от моя град,или казано накратко момчетата ни са от един,ние гаджетата им от друг..Тази въпросната не я познавам лично,тъй като е по-голямаа(студентка е) и е с моето и нейното гадже в един курс и си живее там при приятеля й,рядко си идва.. Доста често обаче,когато гаджето ми е тук и трябва да си ходи(идва за по няколко дена) си тръгват заедно,защото и тя по същото време се е случило да си е тук.Та така той си я кара до там с колата му,там като са са постоянно на кафе заедно(е 3та де тя си е с гаджето),абе накратко той прекарва мн повече време с нея,отколкото с мен.Неска пак си тръгнаха заедн,той винаги ме пита давам ли ии казва,че ако не ми е приятно няма да си ходи с нея и аз винаги казвам "ми няя проблем.." но вътрешно ми е мн гадно.. Вярно,че той не би ми изневерил с гаджето на най-добрия му приятел(почти брат),но ме гложде ужасно мн.. А тя.. ох не мога да я търпя(без да я познавам) по описанията,които приятеля ми й прави.. Няква к**вичка е,лигла,моделка била,абее знаете ги тия превзети същества Само гласа й съм чувала,толкова лигав,че ми иде да й изкреще по телефона.. Та мисълта ми е че тя изобщо не евярна на гаджето си(ходи си с други по дискотеки) и само късат и пак се сабират .. та ако реши да забива и оплита моя ще го направи(знаете подибен тип момичета как ги бива в свалките).. ИИИ РЕВНУВАМ без да знам и аз от какво ох спирам че се оплетох мн Просто тая ме дразни и покрай нея и гаджето ми ме дразни че се се съобразява с нея>Кажете ревнувате ли от такива неща, какво да правя,как да му кажа какво ми е и как ме човърка .. 10x предварително
П.П Ако не схванете нещо от текста щот май малко неразбираемо стана питайте да разяснявам