.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни

от какво се завъждат гъбичките

стана ми интересно - една приятелка сподели,че има,но аз мисля,че тя си поддържа добра хигиена и до колкото знам одавна не е спала с момче.
    та от какво се хващат гъбичките щом не е по полов път?
    няма любов

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Смяна на интимни гелове, намален имунитет, носене на тясно синтетично бельо, менструация дори и хлорираната вода по басейните... от много неща може да се получат гъбичките...

Супер фен
    От липсата на хигиена най-вече!

Не съм много съгласна,че е най вече от липсата на хигиена!По-скоро от всички останали неща които изредихте.Според мен по често срещано е да се появят от полов контакт.Има толкова много момичета ,които спазват добра лична хигиена,но....гъбичките пак се появяват!

Липса на хигиена ...

hottie
    Guest
    антибиотици, неподходящо бельо, басейни, мръсотия, слаба имунна система...

I ot lipsa na higiena i ot ostanalite ne6ta ... az primerno polu4avam alergiq ot prevryzki

Гъбички и всякакви инфекции се развиват от какво ли не! Освен липсата на хигиена, има още стотици фактори- прием на силни антибиотици, бельо от синтетични материи, алергия към дамски превръзки, може дори от праха за пране, настинка. Гъбички може да се хванат и от сексуалния ти партньор.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
    I ot lipsa na higiena i ot ostanalite ne6ta ... az primerno polu4avam alergiq ot prevryzki
    От ароматизираните ли...?

Цитирай Първоначално написано от ~LaDy_Dy~
    Цитирай Първоначално написано от ReaLLy_SweeT
    От ароматизираните ли...?
    Aми не питаш мен, но обикновено се получава от копринени превръзки и по рядко от ароматизирани.А по темата-ем то са ти отговорили де-от недобра хигиена, неподходящо бельо, басейни, слаба имунна система, антибиотици, смяна на интимния гел и по полов път също може да се хванат дори и ако нито момчето, ното момичето нямат болести е възможно момичето да хване от наслагване на микроби в влагалището-от мъжкия полов орган.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си