Ходя с едно момче от скоро (1 месец и половина) и той си има компания .. обаче аз излизам само с него .. та проблема е в компанията му (приятелите му) .. против повечето от момчетата нямам нищо общо има някой изключения но както и да е .. обаче момичетата .... (puke) не мога да ги понасям .. адските надуфки са .. мислят си че всички могат да ги въртят на пръста си и ваобще имат страшно голямо самочувствие .. ама кв0 да направя тва е неговата компания .. и аз не мога да му забраня да излиза с тях те са около 20 човека .. смисал голяма им е компанията .. постоядно се сабират в някой от тях .. и него го викат .. тои почти спря да ходи при тях само заради мен .. обаче не е правилно така .. не понасям той да ходи при тях само при мисалта че той е при тия момичета иииииииии ОТКАЧАМММММ ... не издържам вече .. кво да напраяяяяяя .. незнам незнам .. немога да го отделя от компанията му .. а не искам да излиза с тия момичета .. Единственият начин да не го отделям от тях и да е с мен е да стана една "ЛИГЛА" като всички останали момичета от таа компания .. а мен тва хич не ми се нрави!