- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблеми с гаджето
С приятеля ми сме заедно от 9 месеца.Напоследък се държи много отчуждено от мен сякаш сме непознати.Аз не съм от много приказливите момичета и съм му го казвала много пъти,но той постоянно ми се сърди заради това.Не знам какво да правя,много съм объркана но и много го обичам...Заради него плача почти всеки ден.Моля помогнете ми.Дайте накъкъв съвет. Блaгодаря предварително.
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Ами явно нямате ваша тема за разговор..няма смисъл да плачеш,по-скоро измисли как да го заговориш.Значи като излизате мълчите така ли..Първоначално написано от inka7a
е кажи му нещо де..
..прави неща,които на него му харесват,говорете си за интересни теми..;]
Желязна Девица
Няма смисъл да плачеш...пък и разговорите трябва да са от двете страни... но неможе само ти да говориш, а като се заприказвате на някоя тема може всичко да си тръгне както трябва
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
Няма смисъл да плачеш,нещата ще се оправят!!Поговори си с него и го попитай защо се държи така,дали има някакъв проблем.Измисли тема за разговор,за нещо,което знаеш,че го интересува,спох ще се опраите!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Emi ....Vij sega az kato imam da kazvam neshto na moq mu go kazvam i nikak ne mi puka.Taka che nai-dobre kolkoto i ti da ne si ot prikazlivite da govorish s nego.Izqsnete si problemite.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Причината е в теб ти като мълчиш той кво може да направи да се зближи с тебе ?
има нещо гнило
обикновенно се отчуждаваме така когато има друга надежда![]()
явно наистна ще трбва да поговорите и то в най-скоро време, защото общуването е много айно в една вразка.Няма ли го нещата определено не вървят. Може би се притесняваш да говориш с него, но започни както казаха и другите с нещо, което той обича.Малко по-малко ще разчупете леда. Това според мен е най-правилното решение. Ако продължавате така просто след време ще стигнете до кофти ситуацията като излезете и абсолютно да няма какво да си кажете и резултата ще е раздяла. А ти не искаш това нали? Затова действай смело и успех!![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
ami nai dobre mu obqsni absoljutno vsi4ko, kaji mu 4e e vajno i 4e darji6 tolkova mnogo na nego i 4e ne iska6 da go izgubi6i go svetni 4e 9 meseca sa mnogo vreme ;] (1 bremennost)
A i ako toi si e nameril druga si pomisli dali si struva da se zanimava6 s nego ako ne te obi4a istinski
![]()
Оф седнете и поговорете бе хора, в говоренето няма нищо лошо. Няма такъв човек който "не говори много" рано или късно всички са приказливи. По друг начин няма как да разбереш къде е проблема. Ние няма как да ти кажем. Просто сядате и говорите.. пък не се знае до къде ще се стигне![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
pogovori s nego...obqsni mu kak se 4uvstva6...ako znae6e kakvo ti pri4inqva...sigurno nqma6e da se durji taka...pone ako naistina te obi4a!dano vsi4ko se opravi!pri dulgite vruzki e taka..moje da e vremenno ili da se popadnali v nqkakuv zastoi...ako se obi4ate,vsi4ko 6te se opravi!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...