- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ох моля ви се някой да ми каже
Ако правиш секс без презерватив и момчето изобщо
НЕ свърши,може ли да се забременее????????
aixuiauxiauxiuax aweee zemete se obrazovaite weee![]()
Kaji mi za kfo prai6 sex kato neznae6 koga kakvo moje da stane....a stia s teq typi temi wreeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
verno 4e ima mn takiva temi, no kvi sa tiq komentari ot teb nqmam dumi........Първоначално написано от Playlife_f
![]()
a otnosno temata...ima no shansa e mn minimalen.......sledvashtiq pyt polazvaite prezervativ !!!
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от sadsad
Mi da se obrazovaaa parvo we az da ne sam Vanga da i kaja dali e bremenna ili ne....da si zima test i da si prai..pff sme6ka![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
е кат не искаш да даваш съвети влез в някой др.форум а не в секс където едно поне 70-80% от темите са такива...пффф
Колкото по темата,преди момчето да свърши по време на акта има една течност в която също се съдържат спепматозоиди,но те са мн малко...шанса да се забременее от тази течност е мн малък
po tapa tema ne bqh 4uvala no... da vazmojno e savsem malko ako ste stignali do pred eqkulacionnata te4nost no tam se sadarjat savsem malko prezervativi i veroqtnostta e po4ti nuleve![]()
![]()
![]()
off prezervativi pak az
![]()
![]()
da seti se kakvo imam predvid
![]()
![]()
Първоначално написано от bany_land
aixuiauxiauxiauxiaux exxxxxxxxx ti me iskefiiiiiiiiii na max![]()
![]()
trea si i u pred eqkulacionnata te4nost da si ima prezervativi ....taka si ima6 za nqkolko pati prezervativi aixuaiuxiauxiauxiauxiaxaiuxiauxiaxiuax evalaaa iskefi me
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4ak i na men mi stana sme6no kato si prepro4etoh komentar4eto am az ot tazi tapa tema isprostqh ve4e![]()
![]()
![]()
![]()
тъпак!Първоначално написано от DGD1.8
Ак0 те гръмна с пушка, която няма патрони ще умреш ли ?
Първоначално написано от Say It Right
аааааааааа баси ... момче да не свърши по време на секс ?? той да не е на 10 годинки ... неможе
Ми на скоро четох една тема и там пишеше ,че течността която се отделя по време на акт също съдържа сперматозоиди но са в незначително количество затова много рядко се забременява така .. успокой се не си бременна![]()
Първоначално написано от PatkoPatkov
+1![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DGD1.8
може ДА ... другата зима по същото време![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. .......БИВА ЛИ ДА ИМА ТОЛКО ПРОСТU ХОРА ?!?!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
xaxxaxaxaxa ot kvo da zabremenee6 ot vazdyha liПървоначално написано от DGD1.8
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6to beee mackaaa moje i taka da staa we4e ne se znae znae li seПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
toku vij sled nqkolko dena doide tema...``celuvah se s gadjeto dali sam bremenna?``
![]()
![]()
![]()
![]()
зЕми прОчети нещо бре овчакупел..![]()
ne,nemoje.nqma spera-nqma bebe.
leee macka Playlife_f nemoga da ne pi6a i da ne se zaqjdamnapravo serizno mi lazi6 po nervite ti za kva se ima6 i postoqnno se smee6 kato nenormalna (vuv vs ti komentari e taka) tiq hora kade sa pisali tva qvno ne im e tolko sme6no i imat nujda ot savet, a ne ot tupite ti podigravkite ili im kaji ne6to umno ili izob6to ne pi6i "haihaihxihe" "obrazovaite se" i tem podobni ti kato si tolko obrazovana pi6i kato obrazovan 4ovek i kaji kakvo moje da stane. A po temata...... nz nemoga da ti kaja na 100%, no mislq 4e moje i da ima nqkakuv 6ans nz aide uspeh
![]()
Mi ti ne 4ete6 li kvo sam si napisala u podpisa aoxioaixoaix i sh si se smeq....6toto da zemat parvo da pro4etat ne6to a ne takia malumni temi da praat....az nea kak da im pomogna osven da si im kaja 4e sa si typi par4etaПървоначално написано от boom_sexy
![]()
![]()
![]()
![]()
Така еПървоначално написано от Diablue{F}
![]()
Mmmmm zaviisiii![]()
![]()
![]()