.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Град
    LuNaTa

Ох моля ви се някой да ми каже

Ако правиш секс без презерватив и момчето изобщо
    НЕ свърши,може ли да се забременее????????

aixuiauxiauxiuax aweee zemete se obrazovaite weee Kaji mi za kfo prai6 sex kato neznae6 koga kakvo moje da stane....a stia s teq typi temi wreeee
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    aixuiauxiauxiuax aweee zemete se obrazovaite weee Kaji mi za kfo prai6 sex kato neznae6 koga kakvo moje da stane....a stia s teq typi temi wreeee
    verno 4e ima mn takiva temi, no kvi sa tiq komentari ot teb nqmam dumi........
    a otnosno temata...ima no shansa e mn minimalen.......sledvashtiq pyt polazvaite prezervativ !!!
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    verno 4e ima mn takiva temi, no kvi sa tiq komentari ot teb nqmam dumi........

Mi da se obrazovaaa parvo we az da ne sam Vanga da i kaja dali e bremenna ili ne....da si zima test i da si prai..pff sme6ka
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    е кат не искаш да даваш съвети влез в някой др.форум а не в секс където едно поне 70-80% от темите са такива...пффф

Колкото по темата,преди момчето да свърши по време на акта има една течност в която също се съдържат спепматозоиди,но те са мн малко...шанса да се забременее от тази течност е мн малък

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

po tapa tema ne bqh 4uvala no... da vazmojno e savsem malko ako ste stignali do pred eqkulacionnata te4nost no tam se sadarjat savsem malko prezervativi i veroqtnostta e po4ti nuleve

off prezervativi pak az da seti se kakvo imam predvid

Цитирай Първоначално написано от bany_land
    po tapa tema ne bqh 4uvala no... da vazmojno e savsem malko ako ste stignali do pred eqkulacionnata te4nost no tam se sadarjat savsem malko prezervativi i veroqtnostta e po4ti nuleve

aixuiauxiauxiauxiaux exxxxxxxxx ti me iskefiiiiiiiiii na max trea si i u pred eqkulacionnata te4nost da si ima prezervativi ....taka si ima6 za nqkolko pati prezervativi aixuaiuxiauxiauxiauxiaxaiuxiauxiaxiuax evalaaa iskefi me

4ak i na men mi stana sme6no kato si prepro4etoh komentar4eto am az ot tazi tapa tema isprostqh ve4e

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: Ох моля ви се някой да ми каже

Цитирай Първоначално написано от DGD1.8
    тъпак!
    Ак0 те гръмна с пушка, която няма патрони ще умреш ли ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

аааааааааа баси ... момче да не свърши по време на секс ?? той да не е на 10 годинки ... неможе
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

Град
    somewhere over the rainbow
    До колкото знам-не.

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ми на скоро четох една тема и там пишеше ,че течността която се отделя по време на акт също съдържа сперматозоиди но са в незначително количество затова много рядко се забременява така .. успокой се не си бременна
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от PatkoPatkov
    аааааааааа баси ... момче да не свърши по време на секс ?? той да не е на 10 годинки ... неможе

+1

Град
    Там,където най-малко очакваш....

може ДА ... другата зима по същото време

P.S. .......БИВА ЛИ ДА ИМА ТОЛКО ПРОСТU ХОРА ?!?!
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

xaxxaxaxaxa ot kvo da zabremenee6 ot vazdyha li

Град
    BurGasSs 8-)
    непорочно зачатие

Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    непорочно зачатие
    6to beee mackaaa moje i taka da staa we4e ne se znae znae li se toku vij sled nqkolko dena doide tema...``celuvah se s gadjeto dali sam bremenna?``

зЕми прОчети нещо бре овчакупел..

ne,nemoje.nqma spera-nqma bebe.

leee macka Playlife_f nemoga da ne pi6a i da ne se zaqjdam napravo serizno mi lazi6 po nervite ti za kva se ima6 i postoqnno se smee6 kato nenormalna (vuv vs ti komentari e taka) tiq hora kade sa pisali tva qvno ne im e tolko sme6no i imat nujda ot savet, a ne ot tupite ti podigravkite ili im kaji ne6to umno ili izob6to ne pi6i "haihaihxihe" "obrazovaite se" i tem podobni ti kato si tolko obrazovana pi6i kato obrazovan 4ovek i kaji kakvo moje da stane. A po temata...... nz nemoga da ti kaja na 100%, no mislq 4e moje i da ima nqkakuv 6ans nz aide uspeh

Цитирай Първоначално написано от boom_sexy
    leee macka Playlife_f nemoga da ne pi6a i da ne se zaqjdam napravo serizno mi lazi6 po nervite ti za kva se ima6 i postoqnno se smee6 kato nenormalna (vuv vs ti komentari e taka) tiq hora kade sa pisali tva qvno ne im e tolko sme6no i imat nujda ot savet, a ne ot tupite ti podigravkite ili im kaji ne6to umno ili izob6to ne pi6i "haihaihxihe" "obrazovaite se" i tem podobni ti kato si tolko obrazovana pi6i kato obrazovan 4ovek i kaji kakvo moje da stane. A po temata...... nz nemoga da ti kaja na 100%, no mislq 4e moje i da ima nqkakuv 6ans nz aide uspeh
    Mi ti ne 4ete6 li kvo sam si napisala u podpisa aoxioaixoaix i sh si se smeq....6toto da zemat parvo da pro4etat ne6to a ne takia malumni temi da praat....az nea kak da im pomogna osven da si im kaja 4e sa si typi par4eta

Съгласен съм...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Колкото по темата,преди момчето да свърши по време на акта има една течност в която също се съдържат спепматозоиди,но те са мн малко...шанса да се забременее от тази течност е мн малък
    Така е

Mmmmm zaviisiii

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си