Цитирай Първоначално написано от Здравият разум
Всъщност, само циганите са към 500 000. Турците, или българомохамеданите, както ти е по-удобно, са към милион. Не всички гласуват за ДПС, разбира се. Има и нормални хора, които знаят за какво става дума и сред тях. Особено тези, които са си живели в малките турски селища и, като са си избрали ДПС на местните избори, са пропищели от тях.

Я ми кажете, че ми е интересно - за кого ще гласувате?
Само да те светна, че българите-мохамедани са си чисти, етнически българи и това, че изповядват исляма не ги прави по-малко българи от нас. Освен това циганите не са 500 000, по-малко са със сигурност, аз доколкото чух от моя преподавателка в университета, тя ги определи към 300 000. Турците са не повече от 500 000 специално те, а българите-мохамедани са си българи, както ти казах, така че тях към турците не ги причислявам. те обаче също не са повече от 400-500 000, а и по-голямата част от тях не гласуват за ДПС или изобщо не гласуват. И дори да ги сложим общо милион, милион и двеста хиляди от електората на ДПС в най-добрият за тях случай, българите все още сме едно 5,5 милиона и повече, тъй че представи си ако поне 4 милиона отидем да гласуваме, процентите на ДПС на изборите ще са не повече от едно от 4 до 6. Което означава много малко депутати в парламента и никаква възможност за по-голяма инициативност.