Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от FuckiNg DreAm ' Dess <
Значи,аз изобщо не съм добре с главата,защото след като видя мангал или турчин,си представям как ги коля и раздробявам.
Не ме интересува дали има свесни или не!Факт е ,че техният народ е избивал нашия!Факт е,че в момента турците се опитват да превземат България!Факт е,че правят плакати,на които в формата на РБ има ТУРСКОТО ЗНАМЕ!Така че не ми говори да престана да говоря така!Това са неоспорими факти и не ме интересува дали може да умрът или не може!Докато аз съм жива - ще искам смъртта им и ще искам отмъщение за целия български народ,преживял ада на земята и паднал в бой за да спасят страната,за която днешното поколение не дава 5 пари!Ще го искам,независимо какво става!
Хе, добре, че си ти, най-голямата патриотка и националистка, та да има кой да спасява България. Досега се чудех кой може да спаси България, ама вече намерих правилният отговор. И какво, ще изтрепеш турците и циганите и какво, веднага и на секундата ще цъфнем и ще вържем. Само дето ще останат едни комунисти да ни управляват, които с нищо не са по-хубави от ДПС, понеже те го създадоха и благодарение на които то управлява България. Едни комунисти, които 45 години избиваха българският народ по-масово и от турците по време на турското иго. И едни комунисти, които са тотални безродници и майкопродавци. Имам предвид синовете и дъщерите на хората от ЦК и Политбюро на БКП, които днес разграбват и унищожават българският народ. Щото е много лесно да хвърлим цялата вина върху турците и циганите, а нашата си мърша да не я пипаме, тя е хубава, "наша си", "българска". Много е лесно девойче за всичко да хвърляш вината върху другите. Да хвърляш вината за безхаберието на българските управляващи и най-вече на българският народ само върху турците и циганите. Защото турците и циганите днес се ползват с привилегии, защото НИЕ им ги дадохме, а не те сами да си ги получат. Тъй че разсъждаваш безкрайно тъпо и угодно на комунистите, които са най-големите врагове на България. Лошо е, че доста от младите българи разсъждават тъпо като теб- ще изтрепем тоя и оня и всичко ще е наред. Наистина, ако разсъждаваш така, не си много по-умна от олигофрените от ДПС, от циганските бандити, които също крещят "смърт за българите". Щото проблема е един- нямаме държава. Иначе ако имахме, и циганите, и турците нямаше да са ни никакъв проблем и щяха да се съобразяват, че живеят в България. Освен това нямаше да имат никаква власт. Ама явно това ти не го осъзнаваш и то изобщо. И с тези си думи мога да ти кажа, че само помагаш на циганите и турците и ги караш да се сплотяват, вместо реално да се бориш против властта им. И докато хора като теб продължават да си налагат мнението, бандита Доган ще продължи да ни управлява, понеже турците и циганите, почувствали се застрашени, ще започнат още по-масово да гласуват за ДПС и недай си боже на следващите избори ДПС ще може и да управлява самостоятелно. Ако това искаш, продължавай да им помагаш да се обединяват и сплотяват с подобни глупости, които говориш. Защото има други, много по-умни, реални и осъществими методи да се противопоставим на циганско-турската власт в България, но те не включват идиотските методи, които ти предлагаш.
Ти пък откъде знаеш че не го осъзнавам?! Много добре знам че нямаме държава!Както и че българските политици стават само за тоалетна хартия!Само че ние...и то само пълнолетните са виновни че ги избират!Щото народа е държавата!Няма ли го народа - държавата отива! Но пък и чесно казано вече не останаха свясни хора за които може да се гласува!

Така де,исках да ти кажа че разбирам тия неща които ти каза,но не ми се говори повече на тая тежка тема ...

П.С. - Съжалявам за правописните и пунктуационните грешки