Първоначално написано от
FuckiNg DreAm ' Dess <
Значи,аз изобщо не съм добре с главата,защото след като видя мангал или турчин,си представям как ги коля и раздробявам.
Не ме интересува дали има свесни или не!Факт е ,че техният народ е избивал нашия!Факт е,че в момента турците се опитват да превземат България!Факт е,че правят плакати,на които в формата на РБ има ТУРСКОТО ЗНАМЕ!Така че не ми говори да престана да говоря така!Това са неоспорими факти и не ме интересува дали може да умрът или не може!Докато аз съм жива - ще искам смъртта им и ще искам отмъщение за целия български народ,преживял ада на земята и паднал в бой за да спасят страната,за която днешното поколение не дава 5 пари!Ще го искам,независимо какво става!

Хе, добре, че си ти, най-голямата патриотка и националистка, та да има кой да спасява България. Досега се чудех кой може да спаси България, ама вече намерих правилният отговор. И какво, ще изтрепеш турците и циганите и какво, веднага и на секундата ще цъфнем и ще вържем. Само дето ще останат едни комунисти да ни управляват, които с нищо не са по-хубави от ДПС, понеже те го създадоха и благодарение на които то управлява България. Едни комунисти, които 45 години избиваха българският народ по-масово и от турците по време на турското иго. И едни комунисти, които са тотални безродници и майкопродавци. Имам предвид синовете и дъщерите на хората от ЦК и Политбюро на БКП, които днес разграбват и унищожават българският народ. Щото е много лесно да хвърлим цялата вина върху турците и циганите, а нашата си мърша да не я пипаме, тя е хубава, "наша си", "българска". Много е лесно девойче за всичко да хвърляш вината върху другите. Да хвърляш вината за безхаберието на българските управляващи и най-вече на българският народ само върху турците и циганите. Защото турците и циганите днес се ползват с привилегии, защото НИЕ им ги дадохме, а не те сами да си ги получат. Тъй че разсъждаваш безкрайно тъпо и угодно на комунистите, които са най-големите врагове на България. Лошо е, че доста от младите българи разсъждават тъпо като теб- ще изтрепем тоя и оня и всичко ще е наред. Наистина, ако разсъждаваш така, не си много по-умна от олигофрените от ДПС, от циганските бандити, които също крещят "смърт за българите". Щото проблема е един- нямаме държава. Иначе ако имахме, и циганите, и турците нямаше да са ни никакъв проблем и щяха да се съобразяват, че живеят в България. Освен това нямаше да имат никаква власт. Ама явно това ти не го осъзнаваш и то изобщо. И с тези си думи мога да ти кажа, че само помагаш на циганите и турците и ги караш да се сплотяват, вместо реално да се бориш против властта им. И докато хора като теб продължават да си налагат мнението, бандита Доган ще продължи да ни управлява, понеже турците и циганите, почувствали се застрашени, ще започнат още по-масово да гласуват за ДПС и недай си боже на следващите избори ДПС ще може и да управлява самостоятелно. Ако това искаш, продължавай да им помагаш да се обединяват и сплотяват с подобни глупости, които говориш. Защото има други, много по-умни, реални и осъществими методи да се противопоставим на циганско-турската власт в България, но те не включват идиотските методи, които ти предлагаш.