- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Какви хора ни управляват ..
Не казвам, че Каракачанов е най-хубавият и почтеният, но във всеки случай е сто пъти по-добър вариант за управник на България от Станишев, Доган Симо Мадридския и компания. Поне е националист и това не е малка гаранция, че ще мисли поне малко от малко за българският народ. За Сидеров съм на същото мнение, макари да не съм му фен и то никак. Но бих го предпочел пред сегашните. Също и Расате. Виж, за Бойко Борисов(Бандитов) съм на друго мнение, той определено трябва да е много далеч от властта в България, понеже ще продължи делото на тройната коалиция.Първоначално написано от Proud Bulgarian
ПП. Каракачанов може и да е бил агент на ДС, но агент на външно разузнаване, а между външно и вътрешно разузнаване има съществена разлика. Най-малкото външно разузнаване няма власт над българският народ, тоест не се бърка във вътрешните дела на България. А Каракачанов е бил агент в Македония и е работил срещу македонизма, също така е водил подривна дейност против най-големият български душманин- Югославия. С две думи борил се е за българщината в Македония. А единственият начин през комунизма да работиш за българщината е да станеш агент на външно разузнаване или контраразузнаване. Затова смятам, че агентите на външно и контраразузнаване трябва да бъдат разграничавани от агентите на вътрешно разузнаване, които са изпълнявали съвсем други функции. А именно да държат българският народ в подчинение и да крепят комунистическият режим.