- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Broken Heart
Разбивали ли са ти главата? Е, ако не са аз бих го направила Що пускаш теми които ги има вече? Не ти е 1вата такава...Първоначално написано от kiflata
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ne sa mi go razbivali
az sama razbih i moeto i surceto na partniora mi koito bukvalno si dava6e jivotaza men. Naranih go i go izlugah
Sled tova plakah naistina mn i mu se izvinih. A sega se radvam 4e otnovo sme zaedno za6toto toi mi prosti vsi4ko i sega otnovo sme zaedno
![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
;( ;( ;( ;( ;( ;( iska mi se da kaja ne no.....ponqtieto da ti razbiqt syrceto e syvsem leko pred tfa koet mi pri4ini...... ;(
Da razbivali sa go tochno 2 pati, no vremeto lekuva vsqka bolka, no kakto kaza avtorkata ima rani, koito ne zarastvat![]()
Моето един път...Много тежко го преживяхА иначе аз съм разбивал 1 път...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Засега не съм имала чак толкова сериозна връзка, че да се говори за разбиване на сърце, но са ме наранявали венъж.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
да,разбива ли са ми го...![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Да...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Хмм според мене темата трябва да е "Има ли човек, на когото не са му разбивали сърцето"... защото всеки е бил разочарован, предаден и какво ли още не от близки и не чак толкова близки хора... Все пак не само някое гадже може да ти разбие сърцето - дори приятелите могат...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
mi da 4uka6 i da ne 4uka6 kakto i da e
da i to ne vydnyj, no kvo da se pravi , jivota prodyljava
И след тва през вените, просто съкратих процесаПървоначално написано от GerSity
![]()
![]()
![]()
The Spark
Не!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Да веднъЖ
Затова сега само аз ги разбивам....![]()
Couse you know your girlfriend wanna be me
+1Първоначално написано от shpaniolche
Желязна Девица
Да ви имам причините по които се радвате...Първоначално написано от пЛюш!нкаАа~
Животът е адът описан в Библията!
мхм ... кеф ги е да карат хората да страдат ... в повечете случаи това са стабилни и пекани момчета ... много намразих момичета, които обичат вниманието на много момчета .. да се мазнят като лой по чиния на някфи дупета ... без да си дават сметка .. че има някой който ги обича и го тъпчат ...Първоначално написано от MiMcHeToOo
Наранявали са ме но не мога да кажа че чак сърцето са ми рабивали...
мм да ма после ш'е се оплакват..как другите се дърват с тях..то квото те праат ш'е им се връщаПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
иди се образовай мама му стара ...Първоначално написано от fuck_me_pls