- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Broken Heart
Рзбивали са ми го,и не веднъжпо едно време спира да ми дреме че ме боли,но винаги ми остава нещо след поредния нещастник..
![]()
на мен не са ми разбивали сърцето все още ам нищо чудно и това да стане - рано или късно на всеки се случва ...
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
+ 1 :PПървоначално написано от alex_devv
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
3 пъти от един и същи човек![]()
I L0VE MY FRIENDS
Да,но за щастие след 2 седмици всички чувства се превърнаха в омраза...![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
да и ако можех да върна времето пак бих направила грешката да тръгна с ниго,въпреки че ще знам как ще свърши всичко![]()
Разбиха ми го веднъж , но качествено.![]()
![]()
Отне ми доста време, да го преживея.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
If your heart was Really broken,you'd be DEAD.So shut up.
коравосърдечничко,ама хората са прави до някъде...
а иначе за болка-Да изпитвала съм и да-причинявала съм
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
наранявали са ме....ноо сега смятам, че не могат, просто не им го позволявам....не си позволявам да се влюбя...за да не ме наранят..
Първоначално написано от slun4ice
+1![]()
I lowe walking in тhe rain,,because no one knows I'm crying... ;(
Не... имам предвид, да било ми е гадно, но приемам всичко с усмивка, защото знам, че всичко ще се оправи...
Ми чак да са ми го разбивали НЕ, но са ме наранявали.Но вече не ми пука.В момента е важен за мен само един човек![]()
Никой не е в състояние да ме трогне и да ми докосне сърцето НИКОЙ...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса.!
Аз съм злобен боклук.!
Луд фен съм на бокса и голям почитател на Тайсън.
Доста пъти ... чудя се вече дали има толкова голямо парче,че да може да се счупи и то .... много пъти съм се чувствала сякаш вече нямам сърце ... сякаш не мога да обичам вече ... сега се чувствам пак така ... странно е ... но след време май разбираш,че имало още живот в него ... не е напълно износено ... (ама какви ги дрънкам и аз ... )Първоначално написано от kiflata
Не.
Пък и съм малка, не съм имала време за такива трагедии все още.![]()
ДаМного е гадно-не го пожелавам на никого..Макр че на повечето хора се е случвало..
When You Live Forever,What Do You Live For??
мн.пъти.и.то.все.от..1.и.същи.4 овек-и.днеска.пак.съм.broken![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ами да...но само 1 път.Другите ми връзки не са били с бог знае колко болезнени раздяли,а и например вчера ме скъса гаджето и си мислех,че ще страдам много,но плаках само докато говорих с него по телефона и после изведнъж се оправих...странна работа...
tOlKoWaA MnOgOo puti....!!!?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Mnogo sarcerazdiratelna tema,napravo ispanska telenovela.
Da
Is everybody going crazy?!?
Да, но се оправихЗатова пък сега съм по-внимателна
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.