- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лак..Снимка
Здравейте!!!Тук покажете снимка на вашия маникюр или педикюрНадявам се темата да ви допадне
ето моят педикюр -->
![]()
![]()
abe ti ne moje6 li da polzva6 tyrsa4kata ima takava tema http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=116509
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
тука искам само снимки на потребителите без страни4ни неща ина4е знам 4е има такава тема ..но е подобна а пък мноу ме боли дали ше пускате снимки или не![]()
Кат не те боли престани да пускаш безинтересни теми
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ELISA`DAY ПУСНИ ТИ ИНТЕРЕСНА ТЕМА ДЕ!!! ЕТО 4АКАМ И АЗ ТВА ИСКАМ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ДАВАЙПървоначално написано от Elisa`Day
![]()
interesni temi ima dostaty4no !!! I temata ti naistina e typa taka 4e ... ne napadai momi4eto !!!Първоначално написано от besnicataa
Хахаха аз ако съм искала да съм пуснала!Няма смисъл,скъпа, да правиш допълнителна работа на модераторите....
виждам чернилка между пръстите![]()
Първоначално написано от Say It Right
да ти кажа повече на теб мяза, майка ми няма черна косаПървоначално написано от besnicataa
Към авторката :Когато някой не е на твоето мнение гледаш веднага да се заядеш ! Престани вече !
По темата : Моят педикюр е червен , но нямам снимка .![]()