.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Снимайте си..

Снимайте си козметиката...ФДТ,спирала,л к за коса,лак за нокти,4ервило,гланц...и т.н.. На който не му изнася няма да пи6е по темата и готово..ако има такава тема sorry

Град
    somewhere over the rainbow

Епа на!Това е...повече нямам.Това е дезедорант(за по-мръсните души) и се използва против изпотяване!Смърди яко,аз го обичам и нищо не може да ни раздели!Снимано е на черното ми яке за 24 лв. от пазара!Нещо още да искате?

Цитирай Първоначално написано от MartyParty

Епа на!Това е...повече нямам.Това е дезедорант(за по-мръсните души) и се използва против изпотяване!Смърди яко,аз го обичам и нищо не може да ни раздели!Снимано е на черното ми яке за 24 лв. от пазара!Нещо още да искате?
    pfuuuuuu evala ti praq

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    http://img230.imageshack.us/img230/2519/62352742pm7.png

кво толко ще ви стаен нз
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Цитирай Първоначално написано от katttto3
    http://img230.imageshack.us/img230/2519/62352742pm7.png

кво толко ще ви стаен нз
    имам абослютно същития лак същата марка,същия цвят

Голям фен
    ами вмомвнта нямам с какво да я снимам(освен с тела ама няма да станат мн качествени снимките) иначе не мисля че е чак толкова тъпа темата колкото казвате

да си снимам козметиката ли? аххаха

Спирала на Ейвън, молив черен от 3 лв и гланц за устни - неизвестна марка
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ехо, мили дами, какво ви става? Успокойте се малко!

Модерирам темата по т.2 и т.9

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Миличка гарантирам ти,че е същия екипа Бих го снимала ама вече дори до магазина не бих го облякла За боксерки на Д&Г ти казах,че имам,НО не са маркови!!!Просто казах,че си имат и щампа и етикет на Д&Г (а ти беше казала,че само оригиналите имат етикети на фирмата,която са) По магазините ходя само,когато имам нужда от шопинг терапия,а иначе пазарувам по интернет от Гърция и Италия (най-вече) Ама за разлика от теб не се хваля на ляво и на дясно
    П.П. Абе момиче ти от кое село си?!Не,че ме интересува,но говориш като селянка Все пак не може да си от "висшето общество" (т.е. дасе правиш на богаташка) и да използваш думи като "тЪпир";"боклуциии";"селяни";" У лево";"МА" и т.н.
    АаАаАа и само да ти кажа,че в БЪЛГАРСКИЯ език няма букви 4 и 6 (ако не знаеш това са ЧИСЛА),а има букви Ч и Ш!!! Неграмотна селянка тръгнала да се прави на ВИП персона пХаХаХа...
    Абе ти явно си по-голяма селянка и от мен?!100 ПАТИ ТИ КАЗАХ АКО СИ ОТ СФ ХОДИ ДА ВИДИШ В АДИДАС...(ВЪВ ВСЕКИ АДИДАС) 4Е ИМА НЕЩАТА ДЕТО ГИ СНИМАХ СИ4КО СИ Е ТОК..И ВИНАГИ ОРИГИНАЛА СЕ РАЗЛИ4АВА ОТ МЕНТЕТО(ИМА НЕЩО,По-което се познава)На мен си има и етикет Адидас вси4ко си е нагласено На ментетата адидад не пише CLIMACOOL,CLIMALIGHT,CLIMAROOF...И Т.Н,НО ПАК ТИ КАЗВАМ ЗА МАГАЗИНИТЕ ХОДИ ПО-4ЕСТИ4КО...НЕ ОТ ДЪЖД НА ВЯТЪР..И СПИРАМЕ ДА ОБСЪЖДАМЕ КОЙ Е С МЕНТЕТА И КОЙ С ''МАРКОВИ'' ДРЕХИ ЩОТО ВЕ4Е СЕ РАЗБРА КОЙ Е ЗЛОБАР.КОМПЛЕКСАР.НЕЩАСТНИ К :P
    Само един въпрос Защо да си купувам дрехи от магазините в БГ като във Испания са супер по-готини,а и са в евро (което повече ме устройва) Е вярно доставката ти излиза поне 100-150 лв. ама какво ми пука
    П.П. Отиди в Габрово по магазините,както и в Бургас и Албена Разходи се по по-малките магазинчета и ще намериш същия за 23 лв. Но не ми се спори Ти си маниачка на тема екипи(което е доста смотаничко според мен),а аз съм маниачка на пазаруването по интернет и готините дрешки Айде аз спирам до тук,защото явно живееш в някакъв твой свят ...
    АаАаАа да браво Научи се да пишеш Ш вместо 6 ама сега ако се научиш да пишеш и Ч вместо 4 ...

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Бре тука стана типично като на мегдана. Засрамете се, не сте деца. Плюс това момичето е казало изрично и ако не ви харесва-не пишете просто. Аз не виждам какво ви пречи да теглите една снимка. Не си мислете, че ако покажете марковата си козметика - ще си помислим , че се хвалите или обратното, ако покажете малката си колекция - ще ви се присмеем. Това са пълни глупости!

И за да не е оффтопик ето какви некадърни снимчици направих.

http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0387.jpg

Това ми е ежедневната козметика, без която не мога. Спиралите, моливите и сенките са в несесерчето отдясно, не виждам смисъл да ги вадя и да показвам всяко едно от тях.

----------------------------------------------------------------
    http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0388.jpg

Това ми е серията за лице, от която съм изключително доволна + кремчето за крака на Дева.

----------------------------------------------------------

http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0389.jpg
    Това ми е шкафченцето с лаковете (както виждате не са много, но за сметка на това всички си ползвам и така спазвам срока на годност). Тук си държа и някои неща за коса + предпазните средства по време на менструация Общо взето това си е моето място.

-----------------------------------------------------------

http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0390.jpg
    Това ми е по-голямата част от козметиката в банята и най-вече тази за косата.

И.. те така те..

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Бре тука стана типично като на мегдана. Засрамете се, не сте деца. Плюс това момичето е казало изрично и ако не ви харесва-не пишете просто. Аз не виждам какво ви пречи да теглите една снимка. Не си мислете, че ако покажете марковата си козметика - ще си помислим , че се хвалите или обратното, ако покажете малката си колекция - ще ви се присмеем. Това са пълни глупости!

И за да не е оффтопик ето какви некадърни снимчици направих.

http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0387.jpg

Това ми е ежедневната козметика, без която не мога. Спиралите, моливите и сенките са в несесерчето отдясно, не виждам смисъл да ги вадя и да показвам всяко едно от тях.

----------------------------------------------------------------
    http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0388.jpg

Това ми е серията за лице, от която съм изключително доволна + кремчето за крака на Дева.

----------------------------------------------------------

http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0389.jpg
    Това ми е шкафченцето с лаковете (както виждате не са много, но за сметка на това всички си ползвам и така спазвам срока на годност). Тук си държа и някои неща за коса + предпазните средства по време на менструация Общо взето това си е моето място.

-----------------------------------------------------------

http://zaparvanova.hit.bg/Photo-0390.jpg
    Това ми е по-голямата част от козметиката в банята и най-вече тази за косата.

И.. те така те..

...eeхеее....всичко подредено...браво браво..ела и към нас хаха

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    [b]Бре тука стана типично като на мегдана. Засрамете се, не сте деца. Плюс това момичето е казало изрично и ако не ви харесва-не пишете просто. Аз не виждам какво ви пречи да теглите една снимка. Не си мислете, че ако покажете марковата си козметика - ще си помислим , че се хвалите или обратното, ако покажете малката си колекция - ще ви се присмеем. Това са пълни глупости!

...........
    ...eeхеее....всичко подредено...браво браво..ела и към нас хаха

'Бе то, мила, подредено сега, ама като не сме ваканция и като нямам време да се занимавам да видиш на какво прилича..

eto gledaite i se smeite ni6to osobenno ne sa moite ne6ta

bqloto 6i6ence e losion za qlo prosto go prehvurlih tam

po4ti si4ki gi izpolzvam ,dve ot ne6tata ne sa glancove a parfm4e i
    korektor

samo s tva si oformqm kosata skoro 6te ima i o6te:tva otzad e na maika mi pqnata za lice

nqkoi ot tezi ne6ta sa ob6ti na men i maika mi

nqma mnogo ne6ta 6toto i ne iskam na men mi e dostatu4no tova koeto imam

Фен
    Град
    София
    Az pyk ne znam kak da si ka4a snimkata tuka

Град
    In the middle of Nowhere
    Това ми е за коса

Това за лице

Това са ми гримовете

Това лаковете

Това е не е много,но ми върши идеална работа.
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Това за лице

Имам същата серия и ми казаха,че тва за черните точки(което е със някакъв спирт-по средата) мн вредяло на кожата и ако имаш пъпки се разраствали,а и изсушавало кожата(за да не е мазна),а по този начин се образували бръчки и спрях да го използвам.А съм изхабявала вече 1 и си взех 2ро но него не съм го ползвала,след това което ми казаха.[/quote]
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Това ми е серията за лице:

Това е за коса:

Това е за тяло - не ползвам особено много неща.

Ето ми ги гримовете - също не за кой знае колко.

Ето и лаковете:

Ми май това ми е всичко , не са нищо особено но си ми вършат идеална работа.

Град
    ibiza
    Аз съм малко луда на тема козметика Ето малко снимки на червилца, глосове, лакченца и тн
    http://prikachi.com/files/166861Q.jpg
    http://prikachi.com/files/166862h.jpg
    http://prikachi.com/files/166870q.jpg

Качвам снимки за 1ви път .. така че ако нищо не стане ще опитам пак .. най-много да успея
    ...love is in the air ... ;]

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от ~Munika
    Това за лице

Имам същата серия и ми казаха,че тва за черните точки(което е със някакъв спирт-по средата) мн вредяло на кожата и ако имаш пъпки се разраствали,а и изсушавало кожата(за да не е мазна),а по този начин се образували бръчки и спрях да го използвам.А съм изхабявала вече 1 и си взех 2ро но него не съм го ползвала,след това което ми казаха.
    [/quote]

аз си махам фодютена с него защото не се маха хубаво със тоалетно мляко
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Това за лице

Имам същата серия и ми казаха,че тва за черните точки(което е със някакъв спирт-по средата) мн вредяло на кожата и ако имаш пъпки се разраствали,а и изсушавало кожата(за да не е мазна),а по този начин се образували бръчки и спрях да го използвам.А съм изхабявала вече 1 и си взех 2ро но него не съм го ползвала,след това което ми казаха.
    аз си махам фодютена с него защото не се маха хубаво със тоалетно мляко [/quote]
    щНа мен пък ми е интересно как ти и Муника сте с едни и същи снимки на козметиката за лице ?

Град
    Враца
    абе аз имам повече козметика от половина момичета тука ама няям апарат да сниам деа
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Ето за тяло и лице:

Нокти:

И нещата,които по принцип използвам в ежедневието (не винаги де ):

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Това за лице

щНа мен пък ми е интересно как ти и Муника сте с едни и същи снимки на козметиката за лице ? [/quote]

Може би,защото и аз както теб не съм направила правилно цитата,това е снимка на козметиката на момичето не е мойта,ааа аз само споделих че и аз имам тази серия....
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Това за лице

щНа мен пък ми е интересно как ти и Муника сте с едни и същи снимки на козметиката за лице ?
    Може би,защото и аз както теб не съм направила правилно цитата,това е снимка на козметиката на момичето не е мойта,ааа аз само споделих че и аз имам тази серия....[/quote]
    Ооо , сори . Не съм прочела както трябва , сори !

Град
    Варна
    Ei gi i moite:

http://www.prikachi.com/users/lubencet0o/3M.jpg

ot tqh nai-mnogo polzvam kristalite,seriqta s 4erna 4ere6a,spreq be...spontaneous,rexonata,krem4eto za kraka,krem4eto za lice,korektora i fdt.
    Ухаят ти краката в мрака,

изпълват цялото купе,

а влакът тихичко си трака,

на мене малко ми е зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си