- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ставаааааааааа ;(
ок
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ух...искам да чуя и някое друго мнение по този въпрос![]()
![]()
по-компетентно мнение от мойто и на fuck_me не ти трябва :P![]()
Ейййй писна ми вече!!!!!! Зарезвам тоя срам и действам квото ще да става!!! Всичките ми приятели,който питам за това все ми казват-зарязваш срама и действаш!Явно тва е единственото решение!!!Ще действам!
Нямам си на идея обаче как всъщност да започна?!![]()
Ух,защо не мога да мисля и защо сам толкоз объркана![]()
Отиваш при него и подхащаш няква тема която да го обарнете на смях ... и след като се разсмеете му кажи "знаеш ли с никой друг не се чувствам толкова добре ... в последно време мисля, че доста се превързах към теб ...." и така нататак. АРЕ УСПЕХ!!! и да пишеш кво е станало
![]()
off i az bqh v takava situaciq s edno mom4e i toi me haresva6e i az nego ama 6toto i dvamata ni be6e sram za tfa ne stana ni6to za tfa ne se sramuvai i smelo napreduspex ti pojelavam
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
ot strah da ne te otblusne mojesh da zagubish...ne go dopuskai tovadavai smelo napred...ili vsichko ili nishto
![]()
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Задължително трябва да останете някъде насаме, да видиш как ще протече един разговор. Не му се хвърляй, а по-скоро му давай знаци, който му казват косвено "ако знаеш само какво би изпуснал, не си губи шанса" . Гледай го яко в очите , слушай всяка една дума, изречена от него, смей се на шегите му и не спирай да се усмихваш. От време на време говори непринудено и никога не говори за бивши приятели и ще видиш ,че сам ще литне към теб.
![]()
Ухаа доста добреПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()
А я ми кажи имаш ли някаква идея дали това 17годишно момче е имало преди някакви по-сериозни отношения с момичета или въобще някакви, защото ако и него го е срам, проблемът нараства.![]()
Имал е връзки ДА,но него май не го е срам,а по-скоро не е сигурен,понеже аз сам СРАМЕЖЛИВА и не му давам много очевидни признаци че го харесвам...може би това е причинатаПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
![]()
'Начи казах ти. Трябва да му покажеш, че ти е симпатичен, но не да демонстрираш ,че си му в кърпа вързана. По-скоро го накарай да си помисли "Абе тя ме харесва, но май трябва да я впечатля още малко, за да я спечеля". Пък дори и нещата да се получат между вас, не се дръж сякаш си на седмото небе, а просто си говори с него така, както с всеки друг, обкръжаващ те в ежедневието.Първоначално написано от Sladinka_f
![]()
Ми точно това се опитвам и да правя давам знак и се отдръпвам леко да вида ко ше станиПървоначално написано от MaDdNeSs`GirL
ако и той е срамлив като тебе незнам кога ли ще направите първата крачка![]()
а и не е зле да не вярваш на всичко...
понякога нещата не са такива каквито изглеждат!
govori s nego ! Taka pone 6te znae6 dali si s nego ili toi ne6ty ne e nared![]()
Говорите и се разбирате какви ще са ви отношенията занапред. Кажи му че неискаш да продължавате така - или ще сте заедно, или няма...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ми да ще трябва да говоря с него,въпреки че според него май още не се познаваме достатъчно добре![]()
face2face... one on one... FINISH HIM..
Първоначално написано от Sladinka_f
хммммммммм ми пак казвам пробваи
Код:пробваи да се съблечеш пред него и гаранция ще те забележи а ако тогава не те забележр значи е меоал
WOW misleh che samo az sym tolkova sramejliv... ama qvno ne sym edinstven. Az syshto sym vliuben v edno momiche veche adski mnogo vreme... kazval sym i mnogo pyti che q obicham (po skype poneje me e adski sram)... prashtal sym i podaryk za koleda... boketche za 8-mi mart... Ama... Predi nqkolko sedmici daskaloto mi iamashe fest (praznik) i uchenici peeha.. ala bala... pokanih q da idem zaedno (s SMS poneje me beshe sram da ida da q pokana nishto che mi e ot klasa) i kato po chudo ze ta prie...,no bash predi tova zavalq gradushka posle dyjd i esestveno sichko propadna...
Onq den pyk q pokanih na koncert (pak s SMS da mu sa ne vidi, pak ne mojah da sybera sili da q pokana lichno
) tozi pyt otidohme... Imashe i drugi s nas... po edno vreme ostanahme sami do edno dyrvo i bqh basi typaka... mylchah kato pukel
Adski ma e qd... Posle pyk na koncerta ot sram che e na 20 santima ot mene sedqh kato pyn.napravo ne moga da povqrvam kat sa seta kat znam predni kodini na tez koncerti kvi prustoii sme pravili... a sega bqh asal kat direk
Daje i ne q izpratih. Adski mnogo iskah da q izprata,no tq beshe i s neina priqtelka i estestveno pak me dosramq... Veche sigurno nqma da q pokana nikoga... samo kato se seta che dori kato beshe sednala do men i bqhme samo dvamata mylchah kato pukel...
уоу...тва е доста гадничко,ние с него не сме така,аз като го видя и не се срамувам особено от него,говориме си и т.н.,но проблема ми е само,че ме е срам да започна този разговор...Първоначално написано от maharbal
![]()