- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ще откача ;(( моля ви помогнете !!!
Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
лошо мн гадне филми не вярвма тоя да е некъв медиум ,но акое така иди на доктор за проверка и то рао да те лекуват ако е така ! не искамда те плаша чак на мене ми стана гадно :< един фр бил болен то тва лефкиямия май му се вика майка му ходила ан врачка и тя казала да изхвърли всички зларни пръстени и тя ги хвърлила и той се управил сега с мене помпи в залата това е станало акто е бил малък сега е на 17 :>
значе прочети за симптоми гадене анемия и поодбни неща виж в ликипедия кво пише за тая болест и сръвни с твадеот си чела ,но иди на лекър не казвай на мама и тате че си чула от тоя лудия че ис болна ще ти кажат споко бе ти луда ли си нищо ти нема , така и доктора ще каже ,но не ги и лъжи че имаш симптоми просто настоявай да те изследват !
искам да ме държиш в течени еидн приятел почина то подобни ракове ,мене ми откриха доброкачествен израстък но не ме рязаха щото на всеки му излизало такован нещо но аз се сдухах мн !
спко гажето ми имаше на гърдата оправиха я ! и тебе щете оправят ,но споре дмен ти нема нищо просто си повярвал ана дарбата на оня лудия ! всеки има проблеми каот бъбреци и такива той на късмет ги е пипнал !
4 и 12т. от правилата