- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го ама ...
бъди до него, помогни му, но не се хварляй в обятията му веднага.Сега той се чувства гадно и от това може да иска да се утеши с теб. Но ти не му се давай веднага ,макар че го обичаш. Нека усети от теб първо приятелска подкрепа, сближете се повече, помогни му да превъзмогне и след известно действай. Успех!
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
оФфф изобщо не си праваа...момчето бе се ядосало ако разбере,че е знаела нещо или както в случая имала е снимки,в които се вижда как "неговото момиче" се целува с друг...се пак е гадно и е по-добре да знае..а пък за момичето,че ще се ядоса да..ама кво щ'е се опраат..Първоначално написано от reni7o0o
Не разбирам логиката ти![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Вие винаги мислите негативнооооооПървоначално написано от Lekov
Защо пък да не кажем,че като ги покаже ще се издигне в очите му...момчето ще разбере,че тва му е истинска приятелка или там кфото такова..точно защото му ги е показала..а кво
кат не ги покаже момчето няя да разбере за оная че се натиска с друг..??!!
dobro ytro na si4kisega da vi kaja toi skasa s neq o6te sno6ti i ne sam my pokazala snimkite 6toto toi sam si razbra za sly4kata s drygoto mom4e ... yte6avah go malko sno6ti 6toto si my be6e kofti se pak, gledahme filmi tfa onva i taq sytin be6e po dobre i otide na rabota ... cynka me predi tfa oba4e az ne mislq da my se nahvarlqm o6te ot sega 6toto 6te me prieme kato yte6itelna nagrada ... koeto 6te e kofti
6te pi6a tam ytre drygii den da vi kaja kak se razvivat ne6tata
a za tezi koito vse o6te pi6at i si izkazvat mneniqta mn vi blagodarq i na ve4e na Lekov i chocolate`kiss
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Брао!Супер..Айде късмет за напредПървоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
![]()
Не му говори и не споменавай за нея
Направи така,че той да те търси,а не ти да се навираш да му помагаш
Smile!?
..решението бе взето..с успех да се надяямеПървоначално написано от ra4ence
Естествено че ще му ги покажеш. Защо да е с момиче, което му изневерява, като може да е с теб, която го обичаш.... Покажи му ги, няма какво да те е*е за нея.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Виж ся ,слушай, чеки малко... Не му показвай снимките, просто му кажи, виж му реакцията и според нея реши дали да ги покажеш или не.
Произнесох се ЕОД.
The Spark
Моля, пак заповядайПървоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
Явно добре ти се подреждат нещата! Обаче, недей да се показваш като отчаяно влюбена, достойнството ти е най-важно
А и... никога, ама никога не му споменавай за това, което си знаела, за снимките и т.н. Изтрий ги, просто да не може той да ги види. Подобно нещо се казва или на момента или никога. Зщото, ако някога (дори след мн време) разбере, че си знаела и не си му казала ще се получи доста кофти. В твоя случай нямаше и как да му отвориш очите, но съдбата си каза думата. За това край със случилото се, не му казвай нищо - просто тихичко
![]()
Първо му кажи и ако не вярва,покажи снимките.
mi hora si4ko si e ok pak sme si po cql den zaedno kakto si be6e i predi ni6to vse o6te ne e kazal i ne vqrvam da kaje v sledva6tata sedmica pak i az ne bih my podgovarqla 4e go obi4am i taka .... 6te se opravqt ne6tata ... i mersi mn na si4ki i nai - ve4e na Lekov i chocolate`kiss pak![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
Първоначално написано от Lekov
![]()
Ще има, убедена съм!
Ако си тъпа,гадна и противна кучка,давай-покажи му ги!Не ти е работата да се месиш в чуждите връзки!Първо-глупаво е,второ-нахално е, трето-ако го харесваш просто му кажи,а недей да му натрапваш,че гаджето му е тъпа,за да тръгне с теб...Ама ти си преценяваш...К`вото искате правете...
![]()
Приятна и хубава история....чакам развръзка сле дняколко дни...а ако стане нещо покажи му снимките..поне да знае за кво става въпрос и да си има ендо на ум занапред..по тоя начин ше му покажеш че мислиш за него и те интересува как ше се почувства..че те е грижа някой ден да не попадне пак на такава успетияУспех!
A we hora sprete da fluudite , ne razbrahte li 4e prikyzkata svyr6i s HAPPY END , pro4ete mneniqta i togava pi6e6te!