Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
Цитирай Първоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
ms mn Lekov mai mai ti me razbra nai-dobre makar 4e prekarvame syper mn vreme zaedno po cql den a s neq se vijda 2 pati v sedmicata i ne moga da si go obesnq ... seki den ima svalki i tem podomni glyposti m/y nas li4i si my ot 100 km 4e me haresva syper mn oba4e nz kfo da pravq 6toto ako my pokaja teq snimki pak moje da se obarne s/y men i da kaje 4e naro4no iskam da go razdelq s neq ....
li4i si 4e te haresva li
zaboga ako te haresva6e 6te6e da skysa s averkata si vednaga za da e s teb, tva 4e se zaribqva s teb ne ozna4ava 4e te haresva boje ne e za vqrvane kolko si slqpa. A dokolkoto do snimkite po dobre gi iztrii ne si ti 4oveka koito trqbva da gi pokazva za6toto 6te si ispati6(mom4eto moje da se qdosa i da si pomisli 4e iska6 da go skara6 s averka mu a momi4eto 6te se vbesi ako skysa s nego i 6te si go iskara na teb) po dobre iztrii snimkite i ne im se mesi, ako toi te haresva6e sega 6te6e da e s teb

sled kato vsi4ko tova svyr6i pls pi6i ni da ni kaje6 kakvo e stanalo
оФфф изобщо не си праваа...момчето бе се ядосало ако разбере,че е знаела нещо или както в случая имала е снимки,в които се вижда как "неговото момиче" се целува с друг...се пак е гадно и е по-добре да знае..а пък за момичето,че ще се ядоса да..ама кво щ'е се опраат..
Не разбирам логиката ти