Цитирай Първоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
dobro ytro na si4ki sega da vi kaja toi skasa s neq o6te sno6ti i ne sam my pokazala snimkite 6toto toi sam si razbra za sly4kata s drygoto mom4e ... yte6avah go malko sno6ti 6toto si my be6e kofti se pak, gledahme filmi tfa onva i taq sytin be6e po dobre i otide na rabota ... cynka me predi tfa oba4e az ne mislq da my se nahvarlqm o6te ot sega 6toto 6te me prieme kato yte6itelna nagrada ... koeto 6te e kofti 6te pi6a tam ytre drygii den da vi kaja kak se razvivat ne6tata a za tezi koito vse o6te pi6at i si izkazvat mneniqta mn vi blagodarq i na ve4e na Lekov i chocolate`kiss
Моля, пак заповядай Явно добре ти се подреждат нещата! Обаче, недей да се показваш като отчаяно влюбена, достойнството ти е най-важно А и... никога, ама никога не му споменавай за това, което си знаела, за снимките и т.н. Изтрий ги, просто да не може той да ги види. Подобно нещо се казва или на момента или никога. Зщото, ако някога (дори след мн време) разбере, че си знаела и не си му казала ще се получи доста кофти. В твоя случай нямаше и как да му отвориш очите, но съдбата си каза думата. За това край със случилото се, не му казвай нищо - просто тихичко