.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    бъди до него, помогни му, но не се хварляй в обятията му веднага.Сега той се чувства гадно и от това може да иска да се утеши с теб. Но ти не му се давай веднага ,макар че го обичаш. Нека усети от теб първо приятелска подкрепа, сближете се повече, помогни му да превъзмогне и след известно действай. Успех!
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от NeLLy_BaBy
    бъди до него, помогни му, но не се хварляй в обятията му веднага.Сега той се чувства гадно и от това може да иска да се утеши с теб. Но ти не му се давай веднага ,макар че го обичаш. Нека усети от теб първо приятелска подкрепа, сближете се повече, помогни му да превъзмогне и след известно Време действай. Успех!

Цитирай Първоначално написано от reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от SlAdKa_ShMaTkA_69
    ms mn Lekov mai mai ti me razbra nai-dobre makar 4e prekarvame syper mn vreme zaedno po cql den a s neq se vijda 2 pati v sedmicata i ne moga da si go obesnq ... seki den ima svalki i tem podomni glyposti m/y nas li4i si my ot 100 km 4e me haresva syper mn oba4e nz kfo da pravq 6toto ako my pokaja teq snimki pak moje da se obarne s/y men i da kaje 4e naro4no iskam da go razdelq s neq ....
    li4i si 4e te haresva li
    zaboga ako te haresva6e 6te6e da skysa s averkata si vednaga za da e s teb, tva 4e se zaribqva s teb ne ozna4ava 4e te haresva boje ne e za vqrvane kolko si slqpa. A dokolkoto do snimkite po dobre gi iztrii ne si ti 4oveka koito trqbva da gi pokazva za6toto 6te si ispati6(mom4eto moje da se qdosa i da si pomisli 4e iska6 da go skara6 s averka mu a momi4eto 6te se vbesi ako skysa s nego i 6te si go iskara na teb) po dobre iztrii snimkite i ne im se mesi, ako toi te haresva6e sega 6te6e da e s teb

sled kato vsi4ko tova svyr6i pls pi6i ni da ni kaje6 kakvo e stanalo
    оФфф изобщо не си праваа...момчето бе се ядосало ако разбере,че е знаела нещо или както в случая имала е снимки,в които се вижда как "неговото момиче" се целува с друг...се пак е гадно и е по-добре да знае..а пък за момичето,че ще се ядоса да..ама кво щ'е се опраат..
    Не разбирам логиката ти
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls

оФфф изобщо не си праваа...момчето бе се ядосало ако разбере,че е знаела нещо или както в случая имала е снимки,в които се вижда как "неговото момиче" се целува с друг...се пак е гадно и е по-добре да знае..а пък за момичето,че ще се ядоса да..ама кво щ'е се опраат..
    Не разбирам логиката ти
    в случая не съм съгласен с теб ако ги покаже в този момент той ще си помисли 4е тя иска да ги раздели и ще и обърне гръб така че мила не ги слушай пак ти казвам

П.С: и да пишеш какво е станало :P

Цитирай Първоначално написано от Lekov

Не разбирам логиката ти
    в случая не съм съгласен с теб ако ги покаже в този момент той ще си помисли 4е тя иска да ги раздели и ще и обърне гръб така че мила не ги слушай пак ти казвам

Вие винаги мислите негативноооооо
    Защо пък да не кажем,че като ги покаже ще се издигне в очите му...момчето ще разбере,че тва му е истинска приятелка или там кфото такова..точно защото му ги е показала..а кво
    кат не ги покаже момчето няя да разбере за оная че се натиска с друг..??!!

Град
    Pirdop BG

Не разбирам логиката ти

Вие винаги мислите негативноооооо
    Защо пък да не кажем,че като ги покаже ще се издигне в очите му...момчето ще разбере,че тва му е истинска приятелка или там кфото такова..точно защото му ги е показала..а кво
    кат не ги покаже момчето няя да разбере за оная че се натиска с друг..??!!
    не аз не мисля негативно аз просто казвам какво ще стане от мъжка гледна точка защото и аз бих реагирал така ако некой ми покаже такива снимки разбира се че няма да повярвам и всички ще са ми виновни

dobro ytro na si4ki sega da vi kaja toi skasa s neq o6te sno6ti i ne sam my pokazala snimkite 6toto toi sam si razbra za sly4kata s drygoto mom4e ... yte6avah go malko sno6ti 6toto si my be6e kofti se pak, gledahme filmi tfa onva i taq sytin be6e po dobre i otide na rabota ... cynka me predi tfa oba4e az ne mislq da my se nahvarlqm o6te ot sega 6toto 6te me prieme kato yte6itelna nagrada ... koeto 6te e kofti 6te pi6a tam ytre drygii den da vi kaja kak se razvivat ne6tata a za tezi koito vse o6te pi6at i si izkazvat mneniqta mn vi blagodarq i na ve4e na Lekov i chocolate`kiss
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

dobro ytro na si4ki sega da vi kaja toi skasa s neq o6te sno6ti i ne sam my pokazala snimkite 6toto toi sam si razbra za sly4kata s drygoto mom4e ... yte6avah go malko sno6ti 6toto si my be6e kofti se pak, gledahme filmi tfa onva i taq sytin be6e po dobre i otide na rabota ... cynka me predi tfa oba4e az ne mislq da my se nahvarlqm o6te ot sega 6toto 6te me prieme kato yte6itelna nagrada ... koeto 6te e kofti 6te pi6a tam ytre drygii den da vi kaja kak se razvivat ne6tata a za tezi koito vse o6te pi6at i si izkazvat mneniqta mn vi blagodarq i na ve4e na Lekov i chocolate`kiss
    Брао!Супер..Айде късмет за напред

Град
    Pirdop BG
    моля, пак заповядай, винаги сам готов да помагам :P

Град
    София
    Не му говори и не споменавай за нея
    Направи така,че той да те търси,а не ти да се навираш да му помагаш
    Smile!?

Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Не му говори и не споменавай за нея
    Направи така,че той да те търси,а не ти да се навираш да му помагаш
    ..решението бе взето..с успех да се надяяме

Град
    Там, където е сърцето...
    Естествено че ще му ги покажеш. Защо да е с момиче, което му изневерява, като може да е с теб, която го обичаш.... Покажи му ги, няма какво да те е*е за нея.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Естествено че ще му ги покажеш. Защо да е с момиче, което му изневерява, като може да е с теб, която го обичаш.... Покажи му ги, няма какво да те е*е за нея.
    Iv4eTy аре моляте първо прочети сички мнениа и тогава пиши ок ?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Виж ся ,слушай, чеки малко... Не му показвай снимките, просто му кажи, виж му реакцията и според нея реши дали да ги покажеш или не.

Произнесох се ЕОД.
    The Spark

Моля, пак заповядай Явно добре ти се подреждат нещата! Обаче, недей да се показваш като отчаяно влюбена, достойнството ти е най-важно А и... никога, ама никога не му споменавай за това, което си знаела, за снимките и т.н. Изтрий ги, просто да не може той да ги види. Подобно нещо се казва или на момента или никога. Зщото, ако някога (дори след мн време) разбере, че си знаела и не си му казала ще се получи доста кофти. В твоя случай нямаше и как да му отвориш очите, но съдбата си каза думата. За това край със случилото се, не му казвай нищо - просто тихичко

Първо му кажи и ако не вярва,покажи снимките.

mi hora si4ko si e ok pak sme si po cql den zaedno kakto si be6e i predi ni6to vse o6te ne e kazal i ne vqrvam da kaje v sledva6tata sedmica pak i az ne bih my podgovarqla 4e go obi4am i taka .... 6te se opravqt ne6tata ... i mersi mn na si4ki i nai - ve4e na Lekov i chocolate`kiss pak
    кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P

Град
    Pirdop BG
    само така успех ти желая и дано ти имаш успехи в любовта за разлика от мене

Ще има, убедена съм!

Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Ще има, убедена съм!
    надявам се защото хич не е приятна болката от несподелената любов

П.С.: chocolate`kiss ше си дадеш ли скайп на лично :P

Аз бих му казала какво чуствам към него.......айде стига стея игрички на котка и мишка.Ако е пич ще оцени честноста и ще ти каже дали ще ти станат работите или не
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Ако си тъпа,гадна и противна кучка,давай-покажи му ги!Не ти е работата да се месиш в чуждите връзки!Първо-глупаво е,второ-нахално е, трето-ако го харесваш просто му кажи,а недей да му натрапваш,че гаджето му е тъпа,за да тръгне с теб... Ама ти си преценяваш...К`вото искате правете...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Приятна и хубава история....чакам развръзка сле дняколко дни...а ако стане нещо покажи му снимките..поне да знае за кво става въпрос и да си има ендо на ум занапред..по тоя начин ше му покажеш че мислиш за него и те интересува как ше се почувства..че те е грижа някой ден да не попадне пак на такава успетия Успех!

A we hora sprete da fluudite , ne razbrahte li 4e prikyzkata svyr6i s HAPPY END , pro4ete mneniqta i togava pi6e6te!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си