- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ ;(
S gadjeto mi hodim ot 1 mesec no poprincip se poznavame ot 3 godini i bqhme syper blizki priqteli. Naistina mnogo go obi4am no ima edin problem- toi se celyva yjasno, nemoga da go opi6a s dymi no vseki put napravo imam 4ystvoto che 6te (puke). Misleh si 4e s vremeto moje i da se ponay4i no nestava ni6to, a nemoga da my go kaja za6toto 6te bude syper obidno ot moq strana. Ot4aqna sum daite savet kakvo da napravq![]()
![]()
![]()
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
Леле...незнам какво да ти кажа...просто като се КИС води ти...може да свикне по твоя начин и да се получи по-добре...![]()
wow predi i az imah edno takova gadje i moq savet e da pogovi6 s nego oba4e mn delikatno za da ne go zasegne6 po nqkakaf na4in i da se opita6 da go ponay4i6 malko .... i da ne se hvalq no mom4eto koeto ponay4ih malko sq se celyva stra6no dobre ...![]()
![]()
кЬт Мэн ! ф“Googlэ”дЪ тЪрС!ш нЯЪ Нъмериш!!! :P :P
az postoqnno se opitvam da go nay4a no neshva6ta ni6toa vsi4kite mi gadjeta do sega sa kazvali 4e se celuvam syper i te se celyvaha strahotno no nz kakfo da napravq sega i se strahyavam 4e ako mu kaja mn 6te se zasegne
С поГлед пленявЪм,с усмифка опиянявЪм,с преГръдка завладявЪм,с целувките си прекалявЪм,но с любоф наранявЪм...и никога не съжалявЪм !!
бе казваш ми ела да те науча да се целуваш с една огрона усмувка и готово.
;]
Ем аз със сегашното ми гадже когато тръгнахме бях позабравил да се целувам щот не си бях ловил гадже 7-8 месецаИ в началото 1 път си говорехме и аз почнах в прав текст "Аз ся се целувам като дървар и се осещам сам но ще свикна и дори и ти да ми го кажеш няма да се засегна спокойно" и тя ми каза че верно малко съм позабравил и след 1 седмица ми каза че вече се целувам добре...
Та моя съвет е поговори си с него..
;( naistina bih govorila s nego za6toto si imame doverie no toi e 4ustvitelen i nqkak si neznam no moje bi 6te e po dobre otkolkoto da se durpam po nqkoga i da si misli 4e nqmam 4uvstva kum nego. No se strahyvam i da ne si pomisli 4e se pravq na nqkakva mn opitna i da izleze 4e mu se podigravam![]()
Ми опитай се да го контролираш в целуването.Той да се ръководи по твоя начин
nemislq 4e mojete da me razberete. Ot 1 mesec opitvam tova no nestava i nestava. Predstavete si 6tom stignah do tyk prosto vie ste mi psolednata nadejda. Kato v zadunena ylica sum
![]()
+1Първоначално написано от Vin Diesel
![]()
Желязна Девица
Кажи му го направо ние мажете не разбираме пт намеци. От начало ще му е ужасно гадно но когато го научиш да се целува ще т обича цял живот.
Blagodarq vi mnogo na vsi4ki. Qvno edinstveniqt na4in naistina e da pogovorim i dano ne go zasegna![]()
Еми кажи си му го направо като му го кажеш може да му стане гадно ма поне ще се научи като му покажеш![]()
Ах, милата , и на мен ми се е случвало. Бях си хванала едно страхотно момче, ма направо за някое списание родено, но когато ме целуна да ти призная ми се отщя да се срещам, с каквито и да било момчетаБяхме заедно около месец, след това се разделихме, след около 3-4 месеца на неговия рожден ден се бяхме алкохолизирали достатъчно, за да опитаме отново "цуни-гуни" и мога да ти кажа, че той беше сменил няколко момичета , но си беше същия некадърник. Та, това, което ще кажа тук може да те разколебае, но.. май няма оттърване.
![]()
аве децата 3 златни правила "комуникация, комуникация, комуникация" ако не му кажеш няма как да разбере момчетата ( мъжете ) са така - не разбират от намеци. просто му кажи ако се засегне за такава глупост треа да е бахти тъпака ...
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
И аз съм имал гадже което знаеше само да си отвори устата и да си върти езика други разнообразия нямаше ма кво да се прай![]()
Оф и моя е така а се хвали се,че е имал едвали не стотици преди менИ мен понякога ми е неприятно и се дърпам,понякога се примирявам,друг път си му го казвам,щот като ме награби с тея грамадни ръце да ме целуне,ма се едно 6е ме прасне в цимента, и си му казвам,че ми е неприятно така, или като почне да ме целува си му казвам да не си навира целия език в устата ми и така...
Абе цаката е деликатно да си му казваш всичко,което те дразни,макарче много не помага според мен,момчетата много не се стараят да се променят като нас,като се земат за върха ии не приемат критика :P
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Ма то не може на всеки да се отдава, въпросът е дали може нещо да се промени, защото аз не мисля, че практиката би помогнала.Първоначално написано от Vin Diesel
ми като си представя че се е целувал и с други...незнам, но той вчера даже ми се расърди че когато сме на кафе съм се дърпала. И тогава спомена бившот ми гадже, с което от колкото се целувахме не ни оставаше време и дума да си кажем, но пък той се целуваше страхотно![]()
Не мисля, че трябва да му казваш нещо. Със сигурност би се засегнал. Представяш ли си след една страстна,според него, целувка да му изтърсиш "Абе мило, нещо тактиката куца, не мислиш ли". И на ще ти е неудобно, и него ще го е срам, по-скоро почни да го целуваш по-странно, така че да се замисли какво правиш.Първоначално написано от sweet_baby_f
В краен случай, не знам какво решение би могло да има
.
ша се ошлайфа с времето. поговори с него може и да не му го казваш в прав текст...
Каквото и да му кажеш, думите няма да го научат да се целува, само ще му стане гадно, но едва ли това е целта тиНяма какво да направиш просто...
Решението е само 1:Не се целувайте
...
xax ..slu4val0 mi se e,turpqh,turpqh i edin prekrasen moment mi omruzna i kaza"iskam da te pomolq ne6t0....6te mi izkormi6 slivicete,davai malk0 po-vnimateln0" s edin 6egovit ton iii vs se opravi,probrai i ti,uj na maitap za da ne go prieme tejk0![]()
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/