- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ ;(
Може да иска да ти извади 3та сливица или нещо от сорта...![]()
Insanity gives me wings !
С най-гулемия : http://www.impulse.bg/Heartless
mi nai dobre opitai se da vodish ti i postepenno da go nauchish bez da mu kazvash nishto a ako ne stane i taka pogovori s nego za tova ...
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
mi nai dobre opitai se da vodish ti i postepenno da go nauchish bez da mu kazvash nishto a ako ne stane i taka pogovori s nego za tova ...
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
Води го ти ии той ще свикне по твоя начин!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
И моя не може да се целува, а е на 28гПросто някои така и не се научават и им е неприятно. Сега вече малко посвикна..след 1 година опити
Не трябва да си толкова настойчива в целувките си. Бъди по-нежна, не го целувай продължително. Първо нека свикне без език. И най-важното- не му го казвай директно, ами например нещо от сорта: "искаш ли да се учим взаимно как единия да целува другия", направи го като игра и го учи по този начин![]()
Smile!?
Пробвай да му го кажеш по по деликатен начин .. ако наистина има нещо м/у вас той ще разбере ...![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хах ... голям късмет си изкарала с тоязахапи го 2-3 пъти по устните и ще видиш че ше се оправи
![]()
между другото говоря сериозно!
ЕММ КО ДА СЕ ПРАИ ..НЕ СИЧКИ СЕ РАЖДАТ НАУЧЕНИ КАТ ТЕБ!!Първоначално написано от NH3
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...