Границата между любовта и омразата е много тънка.Случвало ми се е да изпитвам много силни чувства към някого,но в последствие да разбера нещо лошо за него(в моя случай беше погрешно) и да ме засегне толкова,че да не искам да го виждам повече.
Можеби той е приел прекалено навътре нещата,но се постави на негово място.Тоест...разбирам,че си била загрижена за него(аз също щях да бъда),все пак 2 години не са 2 дни,но живота си е негов и той си решава какво да прави с него.Според мен цялата караница ще отмине с времето,дори и сега да не ти се вижда така.Ще стане по-бързо ако поговорите като разумни хора,а не като малки деца,но все пак ще се оправите.Явно още му пука за теб.Напомни му за обещанието ("А си обещахме ,че ще се подкрепяме винаги, когато имаме нужда един от друг.").Нищо не губиш,ако се опиташ още ваднъж да се сдобрите.подчертавам само още веднъж.В край на сметка не можеш да го накараш на сила-поне си се опитала.
И все пак мисля,че си се загледала прекалено много в него.Разбирасе 2 години не са шега работа,но трябва да продължиш напред.Той си е намерил друга-последвай примера му.