Така на 15 сам.Имам лунички.Какво да правя ?
еее от както се помня се сам си ги имал
така че...) ако може да ми препоръчате някф лек
i az do minalata godina imah luna4ki,su6to kato teb o6te ot malka i misleh,4e nikoga nqma da iz4eznat,a sa sum ve4e na 16 i to4no predi nqkolko dena se zamislih,4e sa mi iz4eznali.Prosto iz4akai i te sami 6te se mahnat dori i nqma da se useti6 kak se mahat,a dotogava im se kefi naistina pridavat 4ar.
Луничките са най-сладкото нещо на света^^Толкова харесвам момчета с лунички![]()
една позната ходи на козметик да и ги махатПървоначално написано от thunderline
но със тях си беше по-добре ....
![]()
eee az zimata po4ti nqmah
Sega ot slunceto i pak si doideha...
to i az imam lqtoto ama ne mi pre4at .. radvat me...
No vse pak ako ti ne iska6 da ima6 sam 4uvala,4e se majat vseki den sas sok ot krastavica![]()
blagorodno ti zavijdam![]()
няма любов
Еми търси си лосиони с краставица, или по-добре изстискай 1 краставица и мацай по лицето всеки ден поне по 1 път![]()
Ако не се лъжа също може да си свариш цвят от черника или свирчовина и с него да мацаш.
Аа и се пази от слънцето (поне лицето)
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
да де ама да имах само по бузките
А аз имам по цялото лице и дори малко по ушите
И някак си не стои добре
И аз имам лунички :P Сладурско е.Но ако искаш да ги махнеш ,съм чела,да ги намажеш с ягодов сок(но не компот,а от самата ягода)![]()
С пудра и фон дьо тен се прикриват идеално!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Със течение на времето се махат напълно поне при мен така беше.
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
Придават чар![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
и аз имам лунички и мноого им се кефя..толкова е сладурско и за момичета и за момчетатака мисля..а през зимата ест избледняват значително,ама сега като ме грейна слънчице и стана цялото ми лице на лунички
обичам си луничките,придават чар :P
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
E i az imam luni4ki..mn si me kefqt..po malka sym ot teb..no pridavat 4ar naistina..predstavqm si kolkosi sladka s tqh..![]()
![]()
И аз имам и то от малка. Използвам фон дьо тен. Но са сладурски.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.