- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли странични ефекти от самозадоволяването?
ot mn vreme se samozadovolqvam, no v posledno vreme sled samozadovolqvaneto zapo4va da mi te4e kafenikava te4nost . kakvo da pravq? tova normalno li e?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Кафеникавото течение е признак за инфекция. Консултирай се с гинеколог незабавно.
+1Първоначално написано от the_hottie
може да се инфектираш ако си пъхаш разни мръсни предмети (както и от мръсни ръце). иди на лекар.![]()
Гадно ... тичкай при лекаря ...![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Зависи с какво го правиш .. Мръсни предмети и мръсни пръсти .. Просто всичко говори за инфекция .. >> Гинеколог !!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Я преди да започнеш да се самозадоволяваш, си измий ръцете!!!
Днес е първият ден от останалата част от живота ти. Изживей я както искаш. Ти решаваш!
Хич няма да е зле ... на колко си ... говори с майка ти да те заведе на гинеколог или ако си достатъчно голяма отивай сама,.... ама ми мязаш на 12-13 годишно момиченце, ако изобщо имаш и толкова ... говори с майка си и и кажи, че искаш просто ей така контролен преглед, а пред лекаря изпей всичко ... и си мии ръцете или там каквото използвашПървоначално написано от Komisar REKS
![]()
ИууууЕгати гадното....
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ужас... ти мозък нямаш ли ма? Тръгнала теми да прави, пък не може да се сети да отиде на лекар... Бахти тъпото поколение![]()
vinagi si miq rucete ne e ot tova i sum na 16 prestanete s obidite![]()
![]()
Спри да се самозадоволяваш.. Това е решението![]()
There Is Only One..
+1Първоначално написано от firegirlll
зНам кОя дА бЪдА, знАм зАщО сЪм лУда, зНаМ когО цЕлуВам и ЗнаМ каКвО рИскУвАм!!!
Priznavam si - tova za sefte go chuvam.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
За всичко си има първи път....Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
хах.... е няма ли с кой да се ****,че се самозодоволяваш...!?
баси тъпата..ай сега... на генеколог...