.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Пъпки по пениса

znachi imam malyk problem. na 14 godini sym i kogato masturbiram sym zabelqzyl che imam nqkakyv vid pypki po penisa ili po tochno nqkakvi malki tochici. vse edno nqkakvi super malki izdutini.. dosta sa na broi i malko me e strah :S pomognete molq vi.

т.7
    krem4et0

Смазвай по-добре май имаше някаква подобна тема но не си спомням как се наричаше , мастни издатини са това и на се проблем

пич тфа е сериозен проблем и може да спре да ти става хуя трябва да спреш да лъскаш веднага иначе няма да мое си го дигнеш след някоя година

abe ti seriozno li ?!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Я иди на лекар и не бързай да се филмираш.Може и да не е толова сериозно,но лекър тряя хвърли едно око там
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

ooh ama az si neam ideq kade v nashiq grad ima takiva lekari... omg.......... edin pyt pomnq kato bqh na lekar i mi biha injekcii otzad lekarqt mi vidq huq ama nshto ne kaza.. tova malko me uspokoqva ama.. a i da otochnq.. nito me syrbi nito nishto. ne mi pravi absoliutno nikakyv problem i kato ne sym v erekciq pochti ne se zabelqzva

Цитирай Първоначално написано от wiffy
    ooh ama az si neam ideq kade v nashiq grad ima takiva lekari... omg.......... edin pyt pomnq kato bqh na lekar i mi biha injekcii otzad lekarqt mi vidq huq ama nshto ne kaza.. tova malko me uspokoqva ama.. a i da otochnq.. nito me syrbi nito nishto. ne mi pravi absoliutno nikakyv problem i kato ne sym v erekciq pochti ne se zabelqzva
    тфа е опасна болест спри да лъскаш :P :P :P :P

pich ebavash li mi se ? povqrvai mi ne mi e do ebavki.. prosto iskam nqkolko hora da mi kajat che ne e nishto strashno i she moga da se uspokoq i da lyskam i da se gordeq s huq si..

Може да е някакъв обрив... при всички случаи ше трябва да отидеш на преглед ... късмет
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

ama az ne znam kyde ima takyv lekar

Зависи какви са пъпките... ако са точно в периферията на главичката, не се притеснявай, това са мастни жлези. И аз се бях притеснил, даже опитах да ги изтъркам по всевъзможни начини Ако е друго, отиди на уролог.

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne ti trqbva doktor. Mii se dobre s intimen sapun i shte izcheznat. Spoko.
    Eating isn't cheating - Arnold

emii te sa kaji rechi po cqlata povyrhnost no po glavichkata nqma. smisyl takyv, nali kakto e kojichkata koqto pokriva glavichkata malko pod neq po ostanalata koja..do sega ne mi e pravlo problemi no go imam ot malyk. ot 3ti klas ili nestho takova :/

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Ох от това, което прочетох, мисля, че става дума за така наречените атероми. По надолу имаше тема сега не ми се търси линк към нея. Провери с търсачката.

П.П. Нормално е нищо ти няма. Не ти пречат
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

aam znachi ako me svetnesh kakyv e tozi intimen sapun evalata ti prava :] a i btw sklonen sym da pratq pic (ostavam si anonimen estestveno) stiga tova da mi pomogne

Да точно това са атероми и 90% съм сигурен че ти няма нищо (= 20% вероятност да си добре имайки в предвит мойте знания)

neshto me obyrkvash.. 90% che mi nqma nishto a samo 20% che sym dobre ?! kak taka ?!

Град
    На жив кораб с избягали затворници
    Нищо ти нема ве ,аз па имам 3 ташака сериозно тая зима го откриха от стероидите е
    4 и 12т. от правилата

ae kat videhte che sym prost reshihte tashak li dasi praite s mene be :O kak she imash 3 tashaka ???

Ami az lichno polsvam na Krasnaq liniq - Calndula . Mnogo mi haresva i aromata i kato cqlo e super nejen i priaten. Slagai i bi trqbvalo da mine. Ako iskash prati pic da vidq.

Цитирай Първоначално написано от cicaaa
    Нищо ти нема ве ,аз па имам 3 ташака сериозно тая зима го откриха от стероидите е
    Уааахааахаааахаа лелеле направо изтурвах мишката с този твой 3ти ташак напрао къртиш ако е истина би изглеждало много яко ако развъдиш още 3 4 :Д:Д:Д

znachi she go snimam utre. q kaji si e-maila i shte ti go pratq. ti si mi nadejdata brat

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Ami az lichno polsvam na Krasnaq liniq - Calndula . Mnogo mi haresva i aromata i kato cqlo e super nejen i priaten. Slagai i bi trqbvalo da mine. Ako iskash prati pic da vidq.
    Е ако са атероми как ще му изчезнат с интимния сапун?
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

kvo e ateromi ?

Sumnqva me. Zavisi ot tipa. Nai-dobre da prati edin pic da vidq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си