- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво обичате да хапвате на плажа?
Хайде вклщчете фантазиите си за плаж и море и споделете кое ще ви е най-приятно за хапване[/b]
towa li trqq sa mi fantaaziite?
kwo 6te qm na plaja ?![]()
![]()
Имах предвид да си фантазираш че си на плажа
сладолед
...
И аз съм за цаца+бира+картофки
А иначе може и сладолед с банан мноооого обичам така,но е малко трудно,защото банана се стопля до плажа.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Амм щом ще си фантазираме...![]()
Представям си, че съм на плажа и си пийвам коктейл... и до мен лежи някъв' готин пич... и ме маже с плажно мляко . . ии![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ии кво ядешПървоначално написано от punkrock
![]()
![]()
![]()
Хахахах ем то с тоя готиния пич до мене само за ядене мисляПървоначално написано от enola
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Интересна тема. Аз живея точно до морето,за това няма да си "мечтая" ами ще ви кажа,че всички изброени неща до сега съм ги правила :Р От бирата и цацичката...до коктейлчето с готин батко...Но конкретно за ядене... точно като съм на плаж си взимам разни гризинки и сладоледче а цацичката е малко по-късно
А честно да ви кажа ако не бях от Бургас едва ли като заминех на моренце щях да си мисля кво ще ям там
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
+1 и да пия студен чайПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
sladoled![]()
az pak na plaja ne qm (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами най-често сурови бадеми или Бейкролс , но като знам , че се пълни с пясъкпредпочитам кола или сладолед ! :P
Купете сu царевuца Кукурузаа !!![]()
![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
...
Ami na plaja nikoga ne qm.
Piq si mineralnata voda i tova e .![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
sladoled
Sladoledd![]()
На плажа ям кроасани, солети, бейкролс и всякакви такива пакетирани боклуци![]()
банани, макар че е вредно да се яде преди къпане в морето/басейна![]()