- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СвИрКи .....
Хахах,един приятел все повтаря,че за момчетата няма такова животно като лоша свиркаИ все пак,не знам защо всички тук казаха,че едва ли не е задалжително момчето да свършва при всяка свирка.Това,че не е свършил при орална любов не означава,че не му е било хипер приятно.Няма смисъл да се шашкаш и да си мислиш,че не му е харесало.
![]()
Мисля, че и в друг пост го казах - от свирка винаги свършвам и то много бързо. Колкото и да съм се опитвал, не мога да се забавя
Докато правя секс - ще смяним позата, ще я помоля да спрем за секунда две, да претръпне и айде пакНо почне ли да ми прави свирка някоя девойка - край
![]()
ami nz moje i da ne gi pravish mn dobre probvaite nqkolko pati i ako naistina toi ne moje da svarshi nz ot kfo she e![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
tova e iskustvone vseki go moje , no vseki se nau4ava :P
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
emi moje bi prosto se trevohi za tebe.. za6toto nqma6 opitne se strahuvai 4e go pravi6 gre6no i taka da e zadno ste i vse 6te se nau4i6
a i mislq 4e trqbva da mu ima6 doverie...
of v koe si sigorna be ,tva sa glyposti 6te ti kazva da spre6 6toto 6te svar6i xaxaxaxa,ako az my pravih 6te6e da svar6i ne edin pat i to barzoПървоначално написано от Karamel4e_to
,xaxa bila sigorna
![]()
![]()
![]()
I dvete govorite gluposti taka che sprete da se karate.
Eating isn't cheating - Arnold
Може би не го правиш достатъчно дълго. Но пък един приятел казва, че 'харесва ми да ми правят свирки, но и 3 часа да продължи, не мога да свърша от това'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
purviqt put kogato pravih svirka na priqtelq mi me omaza cqlata toi se izrazi s dumite "lol kakvo napravi " i taka prosto igrai s ezik po glavi4kata ot glavi4kata nadolo po stvol4eto posle leko smukvai posle bavno i nejno kak da se izraza go "poemai" i po burzo igrai mejduvremenno s ezik i taka ima si 4alumi si4ko![]()
aбе ела аз ще те научана моита флеита как трябва
![]()
fuck off red pigs
аз лично не смятам, че приятелят ми трабва да свършва всеки път, но да, има си "чалъмите". все пак не е изключително приятно да те омаже цялата...
също така има различни типове момчета, някои могат да свършат и от една свирка за 2 мин, а други има трябва повече време. Някои никога не свършват само от свирка. Не мисля, че частта със свършването е най-показателна за това колко добре си го направила, или колко му е харесало.![]()
омфг...ама то тва ви обясяваме толкова хора до сега...няма проблем. тва е нещо напълно нормално и не е необходимо момчето свршва при свирки....Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
![]()
Абе стига сте гадали дали е добра или неТо тя сама ще си усети дали се справя,дори по самите звуци,които издава момчето..
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Moje da e opiten ddz ;d
nuja e i ra4na stimulaciq 6tom asi na4inae6ta,6te se naU4I6 S OPITA
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами аз мисля ,че не е задължително да го изпразниш със свирка ,освен ако не целиш това рабира се.Ако го искаш си помагай и с ръчичките,така ще стане много по-лесно ,а и с ръце+уста коефициентът ти на полезно действие ще стане по голям от 1![]()
аз лично на свирка свършвам много по бавно от колкото не секс..Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...