.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: СвИрКи .....

Голям фен
    Хахах,един приятел все повтаря,че за момчетата няма такова животно като лоша свирка И все пак,не знам защо всички тук казаха,че едва ли не е задалжително момчето да свършва при всяка свирка.Това,че не е свършил при орална любов не означава,че не му е било хипер приятно.Няма смисъл да се шашкаш и да си мислиш,че не му е харесало.

Мисля, че и в друг пост го казах - от свирка винаги свършвам и то много бързо. Колкото и да съм се опитвал, не мога да се забавя
    Докато правя секс - ще смяним позата, ще я помоля да спрем за секунда две, да претръпне и айде пак Но почне ли да ми прави свирка някоя девойка - край

ami nz moje i da ne gi pravish mn dobre probvaite nqkolko pati i ako naistina toi ne moje da svarshi nz ot kfo she e
    ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

tova e iskustvo ne vseki go moje , no vseki se nau4ava :P
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

emi moje bi prosto se trevohi za tebe.. za6toto nqma6 opit ne se strahuvai 4e go pravi6 gre6no i taka da e zadno ste i vse 6te se nau4i6 a i mislq 4e trqbva da mu ima6 doverie...

Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    moje da nesi dostata4no dobra v tova
    haha sigorna sam che ti nikoga ne si pravila

predi malko go pitah :
    az : mishe zashto me karash da ti praq svirki kato znaish che nemoga mn mi e liubopitno
    toi каза: em gluposti milo mnogo xybavo gi pravish a i mnogo mi xaresva tova // na men mi xaresvat mishe
    az каза: pf da ve
    toi каза: em da na men mnogo mi xaresvat
    toi каза:
    az каза: togava shto ne svarshvash
    toi : hah em moga da svarsha ama u nas tam kade da svasrha a i az ako zema da svashvam she ti kaja da spesh
    toi каза: za da ne stava ....
    toi : ina4e mnogo mi xaresvat i oshte malko i shqx da ti kaja da spesh za da ne svarshq malko ostana
    of v koe si sigorna be ,tva sa glyposti 6te ti kazva da spre6 6toto 6te svar6i xaxaxaxa,ako az my pravih 6te6e da svar6i ne edin pat i to barzo ,xaxa bila sigorna

Мега фен Аватара на amatorium
    I dvete govorite gluposti taka che sprete da se karate.
    Eating isn't cheating - Arnold

Може би не го правиш достатъчно дълго. Но пък един приятел казва, че 'харесва ми да ми правят свирки, но и 3 часа да продължи, не мога да свърша от това'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Не всички мъже свършват от свирка..не всеки път..всеки полов акт е различен сам по себе си..

purviqt put kogato pravih svirka na priqtelq mi me omaza cqlata toi se izrazi s dumite "lol kakvo napravi " i taka prosto igrai s ezik po glavi4kata ot glavi4kata nadolo po stvol4eto posle leko smukvai posle bavno i nejno kak da se izraza go "poemai" i po burzo igrai mejduvremenno s ezik i taka ima si 4alumi si4ko

aбе ела аз ще те науча на моита флеита как трябва
    fuck off red pigs

аз лично не смятам, че приятелят ми трабва да свършва всеки път, но да, има си "чалъмите". все пак не е изключително приятно да те омаже цялата...
    също така има различни типове момчета, някои могат да свършат и от една свирка за 2 мин, а други има трябва повече време. Някои никога не свършват само от свирка. Не мисля, че частта със свършването е най-показателна за това колко добре си го направила, или колко му е харесало.

ami sled kato se vyzbujda na4i problema ne e v teb a v nego !

Цитирай Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
    ami sled kato se vyzbujda na4i problema ne e v teb a v nego !
    омфг...ама то тва ви обясяваме толкова хора до сега...няма проблем. тва е нещо напълно нормално и не е необходимо момчето свршва при свирки....

Абе стига сте гадали дали е добра или не То тя сама ще си усети дали се справя,дори по самите звуци,които издава момчето..
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Moje da e opiten ddz ;d

Супер фен
    nuja e i ra4na stimulaciq 6tom asi na4inae6ta,6te se naU4I6 S OPITA
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Къде ли не!

здр

Ами аз мисля ,че не е задължително да го изпразниш със свирка ,освен ако не целиш това рабира се.Ако го искаш си помагай и с ръчичките,така ще стане много по-лесно ,а и с ръце+уста коефициентът ти на полезно действие ще стане по голям от 1

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич

Re: СвИрКи .....

Цитирай Първоначално написано от Karamel4e_to
    значи от скоро с приятеля ми правим секс и само 1 пат сам му духала и днес му дихах пак но защо не свършва а иначе е супер възбуден но защо не свършва като му правя свирки
    аз лично на свирка свършвам много по бавно от колкото не секс..
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си