- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да избягам от скуката.........търся си жени за чат :)
защо на свястна се смеешПървоначално написано от vesinka91
?
RUN THE SHOW
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+1Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
Може и да напишеш там твоя град и готовоРегни се в некой сайт за запознанства..флиртче рлз - там ше намериш пичици за един чат
![]()
Не тва е начина за развлечение![]()
какъв начин за развлечениеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
да общуваш с хората ли
?
RUN THE SHOW
Е ти нали не си търсиш гадже? За какво ти е да ти харесва на външен вид. Пишеш й и ще видиш, че има и свесни момичета по сайтовете за запознанства.Първоначално написано от run_the_show
ако намериш някоя хубава може да пишеш![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не си търся гадже да ти кажа но не е справедливо да се лъжат потребителите по този начин с фалшиви снимки години имена и т.н.Първоначално написано от ^blue_cat
RUN THE SHOW
vij sladyr znam kak se 4yvstva6...qvno tyka znaqt za kakvo stava vupros no se pravqt na ydareni!4etiri stranici za otgovori koito po4ti nqmat ob6to s temata i dori ne se opitvat da ti pomognat...za6toto temata koqto si napravil ne obijda nikogo a az se vuzmy6tavam ot xora,koito to4no tova pravqt ili puk ti se podigravat...no sega ne komentiram texnite bezsmisleni otgovor4eta,za6toto prosto nqma smisul...vupros na mnenie e cqlata rabota!ako naistina iska6 da si pi6e6 s nqkoe svestno momi4e moga da ti predloja sebe si...nadqvam se da se vuspolzva6 ot predlojenieto za6toto...ne e za ispyskane
taka de az sum ot skromni4kite
ima6 li registraciq v nqkoi sait?
znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!
В тийн форум търсиш ЖЕНИ?! Жени?! Сериозно?! Dude, тук няма жени, има само МОМИЧЕТА. Много сте изпростяли тея дни.![]()
оки момичетаПървоначално написано от AFT
както искаш така ги наричаи макар че според мен има и жени тук
![]()
![]()
RUN THE SHOW
zimai me![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
ми гаджето ти няма ли да ревнува то е на 19 се пакПървоначално написано от apparition
![]()
RUN THE SHOW