- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нз как да постъпя с нея след това
Тъпо е да нараняваш чувствата й, щом не искаш нищо от нея освен секс за една нощ. Тя нищо не може да направи че не е от най-привлекателните. Както разбирам, не се познавате добре. Моят съвет е да се опознаете, може да разбереш що за човек е и да стане нещо повече. Ако не - просто не й давай излишни надежди, защото не знаеш колко гадно е чувството след това!
When I was young
It seemed that life was so wonderful
A miracle
Oh it was beautiful,
magical.
All the birds in the trees
They could sing so happily
So joyfully..
Всичко е относително
Не бъди лайно... Кажи и истината в очите! Само когато човек е наясно с всичко, може да вземе правилните решения. Така тя ще се откаже от теб.
+1Първоначално написано от TellMeYourName
offline forever!
Просто спри да и даваш надежди..ма то простото ебане кво толковаа..ш'е я ебеш и после да се разкара..ше я нараниш по тоя начин..просто и кажи,че няма да излезне нищо и да си останете (до болка познатото) само приятелиТака ше е най-добре и за двамата..ма ако имаш некви чуства към нея..пфф ебете се ние тука не моеме да ви спреме..трошете си главите
![]()
П.С-не забравяй презервативите![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Щом искаш да я чукаш, значи я харесваш... поне аз такка виждам нещата... Или твърдо подкрепяш тезата "Уй очи нема"... аз лично не бих окачил () момиче, което не харесвам (пък и което харесвам, щото съм пикльо още
). Не си струва да и разбиваш сърцето само за едното чукане, пич... Успех...
![]()
MDAAПървоначално написано от pinkdiamonds
I AZ TAKA MISLQ
![]()
Ти сам казваш, че била готинка, твой тип... на мене това ми говори, че я харесваш, обаче в същото време все още не си го осъзнал или не искаш да го разбереша ако наистина нямаш никакви чувства към нея- защо по дяволите искаш да спиш с нея, да я объркаш още повече и после да я накараш да плаче ли?!
Не я наранявай, пък после като я гледаш как страда и на теб до известна степен ще ти е гадно... Успех все пак
![]()
Кефи се на враговете си, защото винаги си в главата им, но никога в краката им!!!!
offff ....... i ti na kolko si ?Taka e qko tupo ili q otreji napravo- 6e i stane gadno ama da vuzdi6a po tebe nema smi, o6te tolko 6e q narani6, a nali kazva6 4e ne iska6 da stane taka. A za kupona ...... kato te slu6am kak pi6e6 qvno ti e samo za ednoto e*ane, ne i precakvai jivota i ne q luji, 6oto taka 6e si misli 4e moje da stane ne6to m/u vas ......... ai huu i vnimavai kvo prai6
bz se ai uspeh
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
скрий сеПървоначално написано от s70rm3r
The Spark
оф...пак с тази ваша липса на самоконтролами като не можеш да се въздържаш,теб ще те боли главата после...не питай от какво
someone else...