Историята е следната:
Едно момиче от даскало.Готинка , метълка , умничка , мой тип...Да де ама не е баш красавица.Симпатична е но няма нищо у нея което да ме задържи.Та тя почна един тормоз да уговаря мойте приятели да ми говорят за нея , нейни приятелки ми пишат...Аз съм си тъпанар и хем я отрязвам хем и подхранвам надеждите...И тя уж се беше отказала , ама не...Днеска до такава степен се изнервих ,че и поставих въпроса така "Ако искаш , ще се изчукаме за една нощ и да приключваме въпроса" . При което се започнаха обяснения "Ама аз искам нещо повече.." и тн...
При нормални обстоятелства бих и казал "Ходи бери магданоз" , ама тя е от випуска и много хора ще ми се разсърдят...Вината е моя ,че и давах надежди...Та сега ситуацията е следната : скоро сме на купон заедно. Ще го напрвим при всички положения.На моя занижен самоконтрол не мога да разчитам. Яд ме е ,че наранявам момичето...Толкова е объркано положението ,че нз как да постъпя с нея след това..Давайте съвети..
пс:Прочетох си поста , звуча като 13 годишно момченце , ама какво да се прави и такива работи се случват .