- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интернет любов?Да да ..или защо пък не...
zavisi...dali go poznav6 dostata4no,za6toto moje mn da ti haresa kato 4ovek i ima mn golqma veroqtnos da se vliubi6 v nego....uspehhh
![]()
OgLeDaI mE BaVnO...ViJ mE dObRe...SaRcEtO Si DrAj Da nE VzEmE Da SpRe...AkO VeDnYj mE ZaObIcHaSh cQl JiVoT sLeD mEn ShTe TiChaSh...
em da vazmojno e, no ni6to ne izliza ot takiva vryzki![]()
ne
Да! Абсолютно ми се е слу4вало, сега сме заедно и съм най-щастливата на света! :P
![]()
Робинята на Quench
мне :]
[:
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Не, според мен е невъзможно.Човека може да е съвсем различен от това, за което се представя, така че не можеш да имаш реална представа.
+1 и при мен беше така..Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Желязна Девица
Определено не.
Животът се случва извън мрежата. <_<
Emmm da zpored mene e vuzmojno nz dali 4ak moje6 da se vlubi6 ama da se privurje6 kum nqkoi kato si pi6ete ili govorite moje, za6toto kato ste postoqnno zaedno bez zn dali se znaete ili ne i zapo4va6 da har na4ina, po koito pi6e i si4kodr nema 6o da vi kajem po temata ae uspeh4eta
![]()
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
Вярвам.2 пъти съмс е влюбвала..и в момента е така![]()
Да бееее,възможно е и още как.С първото ми гадже се заознахме в скайп.Ходихме седем месеца.Братовчедка ми се заозна с мъж там.Сега са женени и имат дете.А кажете,че не е възможно!!!
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Nqma tevuzmojni ne6ta!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Напротив има... невъзможно е да имаш бюро от сирене, което да издържи на 2000 градуса темепратура.Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
То няма нищо, което да издържи на 2000 градуса температура...Първоначално написано от w0sh
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
naprotiv ima mn splavi koito izdurjatПървоначално написано от Wrathchild
Говоря за органично нещо...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Възможно е.
Видях го на снимки- беше ужасенНо се видяхме
И ето..вече почти година продължаваме. Скоро правим планове и за съвместно живеене![]()
Smile!?
Първоначално написано от punkrock
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
нот.Първоначално написано от Iv4eTy
The Spark
сестра ми така срещна сегашния си приятелвече са година и половина заедно
и връзката им е по-силна от всякога
Твърдо Не.Може да има някакви виртуални увлечения или просто да си допадате много ,но чак любов...
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
Защо пък не ?
Като сте се видяли на снимка, после може да си спретнете и една среща и тогава всичко ще стане ясно, защото мисля, че само по нета ако станат работите, после може да има някой разочарован ...
точно това е схемата ... без да се срещнат хората ... няма смисъл ..Първоначално написано от alex_devv