Така. . . от доста време съм с приятеля си,правим секс(винаги с презерватив) и всичко е ОК,но днес приятеля ми свърши в мен или по-точно в презерватива и като понечи да го извади(пениса си) презервативът остана вътре в мен. В смисъм в правилната форна,а не някакъв намачкан,та извадих го и сега се чудя дали е станал гаф и да пия ли Ескапелле и дали на някой му се е случвало подобно нещо?
am prezarvativa ili po to4no kraq mu be6e li izvun vaginata ti
ne mi se e slu4valo no ako bqh na tvoe mqsto bih pila :S i sled tva test...![]()
no exit
На мене не ми звучи като да е станало нещо или да стане, но ако решиш да пиеш хапче няма да те спирам
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ami 6tom e bil izvun teb ne mislq 4e ima ot kakvo da se pritesnqva6Първоначално написано от _АнИ_
![]()
Ne mi zvuchi kato sluchka za hapche. Ako na prezervativa otvora e bil otvun i spermata napulno na vurha bez "razlivi" ne mislq, che trqbva da se pritesnqvash. Ako obache e bil oburnat vutre i ima razlqna sperma togava pii.
Eating isn't cheating - Arnold
И аз така си помислих,но си викам за всеки случей да попитам,но ако стане нещо след около месец най-малко ще се разбереПървоначално написано от _АнИ_
![]()
Не че ми е много смешно,но все пак . . . .[/quote]
em 6tom tolkova si pritesnena idi do aptekata kupi si 1 test ili nai dobre 2 za da gi napravi6 i dvata ta da si si sigurnai 6e se uspokoi6
![]()
Първоначално написано от amatorium
+1 :P
LIVERPOOL FOREVER !!!
ани една фр от русе пак така стана споко нищо и нема не вярвам да е капнало спермата е в кондома той е покрит с едно нещо забравих му името убива спермотоидите също и разни вируси но все пак той е пуснал в гумата и нема какда се изсипе във вагината ти
ако мн си притеснена един тест дори два
4 и 12т. от правилата
Не би трябвало да има проблем.
и според мен не е за хапче това,направи 1 тест(даже и 2,както казват другите)![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ne vseki prezervativ e pokrit sys spermicin do kolkoto znamПървоначално написано от cicaaa
![]()
Само дето те могат да дадът точен резултат след най-малко 14 дни.....em 6tom tolkova si pritesnena idi do aptekata kupi si 1 test ili nai dobre 2 za da gi napravi6 i dvata ta da si si sigurnaПървоначално написано от x3eme
i 6e se uspokoi6
.
по темата......усети ли сперма в тебе? Ако не си-не пий нищо.
Само дето те могат да дадът точен резултат след най-малко 14 дни.....
по темата......усети ли сперма в тебе? Ако не си-не пий нищо.[/quote]
Еми не знам. . . от доста време правя секс,но не съм усещала сперма в себе си. Никога до сега не съм правила гафове и не знам какво е усещането да имам сперма в себе си. . . .![]()