- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесва ли ме?
Mii si4ko zapo4na lqtoto minalata godina ... bqh tr1gnala s edin ... uj svesten ama posle se okaza mnoo zle gorkiq ... zarqza me mnogo podloa sega po skaipa mi pravi nameci 4e iska da e s men ili ne6to takova sled kato razbra 4e hodq s 1 negov s1u4enik
kak da razbiram tova - dali naistina me haresva ?
i dori da me haresva az mu nqmam doverie ... nqma da si zareja priqtelq zaradi edin bif6
prosto iskam da znam spored vas haresva li me?
Модерирано от Бандитка.пиши заглавията на темите си на кирилица
абе да изчезва бее ... майната му тоя бе ... той е БАЛЪК!!!! разкарай го ся ти .. по гаден начин ... би ъ бич ^^![]()
em i az tei mislq 4e e bal1k![]()
не ти тряа да се занимаваш с него..,имаш си гадже - гледай с него да си си добре..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
sq v momenta go razkarvam(gonq go da si lqga)
![]()
![]()
![]()
Spored men ne te xaresva, ami si igrae s tebe, razkarvai go dokato e vreme![]()
мдамПървоначално написано от zaraaa
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
офф този е мноооого зле... не се излагаи и не се занимаваи с него.. такива момчета отдавна вече са ми ясни нищо добро не те очаква.. дали те харесва .. хмм много вероятно но надали има чувства.. според мен даже недеи да му пишеш като ти пише ..![]()
Не те харесва според мен,праи го щот го е яд,че си си намерила друг.Не си зарязвай гаджето заради тоя идиот!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
опитва да се разбере дали ти още го харесвашне си мисли че иска да е с теб
просто прави гадории, не обръщай внимание
![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
10x to allve4e go napadam gadno ...
![]()
![]()
![]()
лол .. жестока сиами да .. определено не те харесва
![]()
Тоя ти обр1ща внимание щото пишеш на латиница... ако пишеше на кирилица нямаше да се занимава с теб..![]()
ei momi4e nai hybavo MU TEGLI EDNA MAINA i da vyrvi po dqvolite takia kolko 6te6ili mu kaji "DA TI DRISKAM NA ZUBKITE"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amiii sq 6te go napravq![]()
Хич не се занимавай с тоз умочко![]()
[14:05:54] - >> Дръшай ми дЪвката, влизам в боя` ™ каза: da ti driskam na z1bkite
ne polu4ih otgovor![]()