- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте такива момичетата?!?!
Как може само ми кажете?!?!
11 месеца наближават.Бала и е след няколко седмици,а тя да ми звънне и да ми каже искам да се разделим понеже си отвратително същество.
Да обясня за кво става дума.Значи 11 месеца съм с тва момиче на линка в графа подпис.Дано се вижда линка. И така де какво ли не съм правил за нея през това всичкото време.Като е болничка ходя купувам и сокчета натурални ,екзотични плодове и тем подобни.За 14 февруари и пратих куриер в даскало точно в часа по немски да и поднесът цветя със подарък пред целия и клас.За 8-ми март и подарих медалион с букет цветя.Само букета струваше 20 лв. Виждате ,че пари не жаля или поне не жалех за нея.Само след 2 дни на 10-ти тя имаше рожден ден.Тогава и купих пак голям и скъп букет с обици точно като медалиона.Обарнах града за 2 дни,но и направих тази изненада.На моя рожден ден.Да логично е,но можех и по леко да се размина но нали пак е за нея.Закарах я в една от най скъпите пицарии в града и там направихме солидна сума.Но без да му мисля си платих и си изпратих приятелката с такси до тях понеже и стана студено на излизане от ресторанта.Сега си накупух дрехи за близо 500 лв за бала и и тя сега ми се обажда и ми вика,че днес като и съм и дал едни дискове съм се бил закопал.Тоест случило се е диск на който е една бивша.И от там вече лицемер ми вика какъв ли не лъжец ме изкара.Сякаш кой знай какво е станало.Аз тия дискове дори на представа си нямах,че са още здрави.Кофти до колкото се карахме днес стана така,че се разделихме.Тя все си мисли,че я лъжа и има друго момиче.Кво да прая да не и званя повече докато не разбере какво е загубила м?
М/у вчера се върнах от нощна 15 часа работа умирах за сън,но като и звъннах да я чуя само и като разбрах че е на центара а като видях какви облаци се пускат.Без да и казвам нищо станах от леглото както щях да спя отидох на центара и си я прибрах с колата.А точно като влязохме почна да вали като изведро.И тя има нахалството да ми каже,че хоикам по други.Бих ли хоикал по други след като правя толкова за нея не мога да я разбера.А и да кажа,че има дни кадето не си лягам след работа само и само да сме заедно с нея повече време.Бележки от моя личен лекар ходих и дори се изпокарах с него за да и взимам на нея бележки за да може да се оправи в училище със закъсненията и отсъствията който тя проспиваше редовно.Абе какво да кажа просто толкова се раздадох,че сега не мога да се събера от пърчетата на който съм разпилян
кофти а ? е ю гот пънкд ... всяко момиче е един Аштън Кътчър под прикритие
Spored men tq te izpolzva, nqmsh nujda ot takava vrazkaShtom ne e ocenila tova, koeto ima, znachi tolkova te e obichala....ne i zvani, ne q tarsi sig sam, che shte poiska da se saberete
![]()
според мен те използва за банка и такси ... и лекар
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не .. може би не е от типа момичета които харесват прекаленото внимание.. или е твърде малка да оцени някои работи![]()
mm може би наистина прекалено много и се раздаваш..недей харчи толкова пари за нея..явно я глезиш много..попитай я защп мисли тка : ) щом не може да ти докаже как може да си мисли такива небивалици![]()
Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P
Абе ти мъж ли си та така й ходиш по задника.Накарай я малко да се труди,та да ти печели вниманието.Цветя днес,утре поезия,а други ден 100 пъти обичам те за по-малко от 60 секунди.Всяко момиче ще загуби интерес към теб,ако си такъв.Момичетата обичат мъже.МЪЖЕ!Мъжът е самостоятелен,със самочувствие и власт.Не някой,който се гъзари с това,но го има.Препоръчвам ти горещо да прочетеш Дон Жуан библията (потърси в гугъл).Най-малкото ще знаеш поне някои от нещата които жените искат (другите все още никой не ги знае,дори самите те)
Не я е срам... Качва ти се на главата, щото и позволяваш...
Животът е адът описан в Библията!
блг за отговорите и съветите.Ами вече направих така оставих я цялата вечер нито и писъх нито и звъннах.Каза ми раздяла дадох и я.Преди малко ми звънна и ми каза,че не може да заспи.Мислела само за мен.Искаше ми прошка и ми даде дума,че от сега на татък няма за такива глупости да се чумери нито да ми прави проблеми.Да видим за какво става дума.Да има нещо такова Chacho за мъжкарството,но при точно това момиче не става.Вече се направих на интересен и първия път се разделихме за 2 месеца.Сега като и обръщам повече внимание повече ме тарси и плачи като съм далеч от нея.Не го показва горда е,но я усещам как говори тихо и плахо когато се скараме.Все пак явно има нещо и трепери да не я зарежа.Както и да е.Оправихме се кво да я правя няма да и проваля сега бала ще отида за по нататък ще го измислям
грозна е и не те оценява.... а ти си готин, така че взимай се в ръце и си търси някое страстно и готино маце, което да ти показва и доказва своята обич![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Много си милаПървоначално написано от PoLiToOo
![]()
Животът е адът описан в Библията!
хаха реалистка съмПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
съжалявам 4е трябва да кажа това:привързва се този който дава а не този който полу4ава
замисли се и ще видиш 4е е вярно
тя просто не оценява това което има
sindy права си който дава се привързва.Ама кво да се праи свикнах с нея и като гледам днес тя ми каза ,че е и на червено а като знам какви нервни и раздразнителни сте когато сте така просто сега и го прощавам ама др път нема вече
Дадох и последен шанс
Абе какво ще и даваш последен шанс...Тегли и един бои за напед да знаеПървоначално написано от INF3RNO
![]()
![]()
![]()
Извинявай ама ти ли мъжа във връзката ви? Ти си я накарал да свикне по този начин и естествено вече ще си позволява да прави с теб неща които не си и подозирал че ще прави. Давай по смело. Ако тя иска лигльо, добре ако си такъв. Но ако си мъж на место се дръж като такъв. Една жена за да получава такова внимание и подаръци и т.н. трябва наистина да си залужава. Ти си знаеш, но не е правилно така. Ти всъщност вече си се раздал изцяло и за нея няма вече нищо което да очаква от теб.
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
А така, тоя път внимавай да не ти се качи на главата ... бъди мил но си има граница. И аз съм адски мил и ме е било страх да не ми се качи на главата и другите са ми го казвали, но слава богу срещу мен има адски разумно момиче и колкото съм мил тя ми отвръща със същото та и повече
. А твойта (нищо лично), до колкото видях е двулевка - като отидете на ресторант (и то скъп) си трупа сметка
, явноооо ... Тъй че внимавая тоя път
.
Всяко момиче иска внимание ,тя го получава..и са те използва (според мен) надявам се да не е така..но ако е така напрао я зарежи..са заради един диск..кво толкова..нека види хубавите неща,които си нАправил за нея аз като гледам не са малко но пък сигурно има и още,които не си споменал..кво повече иска тя от едно момче..ти си супер!!ае кат нещо не и изнася да заминава!!пффф ЛигЛа кво ше ти се качва на главата![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
първо поздравления за момичето много е готина няма спор а колкото до темата парите нямат значение важното е да си имате доверие а не за некви си шибани снимки да се карата и да водите война приателю такива са жените искат да им сваляме звезди ама уви аз вече ги резнах сега те на мен ше свалят направи го и ти![]()
![]()
em pi4 kvo da ti kaja ima gi i takiva momi4eta, koito kolkoto pove4e im se razdava6 i pravi6 si4ko za tqh, te tolko pove4e se pravat na golqmata rabota. Spored mene tq ne te zaslujava 6tom ne ocenqva tova koeto pravi6 za neq i moje bi se vuzpolzva ot tebe do nqkakva stepen znam li i az (think) tva 4e na toq disk e biv6ata ti ot nz si kolko vreme ne e problem pone spored mene pak i + tva ti si e dokazal po mn na4ini 4e q obi4a6 i durji6 na neq, a puk tq 6tom ne go ocenqva zareji q, hvani si nqkoe momi4e kade 6te durji na teb i da te zaslujava aide uspeh4eta i ne se kosi ne e edinstvena ima mn dr :P![]()
![]()
JiVei, Za DA DraZnisH dRuGiTe ! :P
прекалено наблягаш на нещата,които си направил за нея....понякога,колкото и да е гадно,дори и звезди да й сваляш,пак можеш да я загубишособено пък ако сваляш по прекалено много
![]()
someone else...
'Шото сме тъпи кучки,копеле...йо,йо...![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
добре казаноПървоначално написано от magi_megi
![]()
da izpolzva te no i da poiska da se saberete prosto ne go pravi qvno tq tolkova te obi4a...a ne e 4esno taka da se razdavash za 4ovek koito ne go zaslujava...Първоначално написано от zaraaa
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Като продаваш любов винаги може да ти се направи рекламация...не всичко е скъпи подаръци и таксита брато...важно е и характера и начина ти на държане...но да...прецакан си...тя е манипулативна кучка която ЗНАЕ какво иска и как да го постигне...