- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте такива момичетата?!?!
Хубаво е, че сте се оправили. Но говори с нея и се изяснете. Не може ти да хабиш сума средства да й угодиш, а тя да ти се качва на главата. Да не е по-велика от теб, да му се невиди?! Неблагодарна кучка, с извинение пред автора. Но ти сам си разбрал що за стока е, събирай си ума за по-нататък...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ем... доста кофти е станало... Или е искала отдавна да те зареже обаче е нямала оправдание и е чакала нещо съвсем минимално за да се възползва/както тва с диска/ или просто не и е било на кеф и го е напраела без да мисли....
А пък, че не оценява твоите всички тези жестове, тва си е много гадно... Малко сякаш не заслужава, но вече ти сам ще си прецениш...
Както и да е...Не всички са такива, така че споко... А за нея.. незнам... или упоритсвай да си я върнеш.... или просто я остави.../което ще е доста кофти за теб/...
Дано съм помогнала, КъсмеТ!
бахти ку4ката...друго не мога да кажа!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
чета,чета и не мога да повярвам това реално ли?!Ти направо си момче-мечта!Това момиче явно не знае какво иска и какво изпуска,но рано или късно ще разбере ..
Chel li si Malkiqt Princ?Първоначално написано от INF3RNO
Shte namerish neshto...
![]()
Ъ, пич, мацката не мога да я разбера... и тебе, де... не знам защо доказваш колко я обичаш с това колко са й скъпи обиците и колко е голям букета... то е ясно, че всеки би се радвал, ама...
И е нормална да й стане кофти от снимките. Малко хора обичат бившите. А за ревнуването... или те обича (нали "обича") прекалено много и не иска да има и най - малка възможност да се разделите или... и аз не знам.
А толкова ли е лошо на бала без дама ? Ке умреш.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Бившата ти... да го духа! За такова момче ревът маса момичета... смръфла!!!![]()
Ти си се раздавал няма спор, може да не е била много искрена в чувствата си щом не ти е повярвала, но и на мен ако ми подарнат такива дискове и аз щях многооо да ревнувам. Но в карайна сметка не е била кой знае колко влюбена щом е решила че я лъжеш.... Май е видяла само в теб подаръците ама то ще си покаже...Абе намери си някоя по-нормална като тебе ги няма много на тоя свят
taq mai e ot moito daskalo xaxa e4e precakvaciq :}Първоначално написано от INF3RNO
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
щом сте се оправили -окей...
ама пич,..аз съм момиче, и кат си представя кво внимание и ообръщаш - не е ли прекалено?на мен например,прекаленото внимание,честно казано ме леко дразни..едва ли не, нема лично простраство ..
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
И аз бях горе-долу в подобна ситуация и в крайна сметка събрах смелост и се разделихме. Не минава и ден ( вече повече от 3 месеца ) да не мисля за нея - че я нараних, но после си припомням що за човек се оказа и ми олекваПредлагам ти добре да осмислиш ситуацията - това, че си свикнал с нея, не означава, че я обичаш. На мен много ми помогна разговора с една приятелка - ако има с кого да приказваш очи в очи е най-добре
![]()
Не слагай всички момичета под един знаменател.![]()
Остави я заслужаваш някоя по-допра, някоя която ще те оцени.
Не е трябвало да я глезиш толкова![]()
Пич мислиш много за пари и това как да я купиш.Повърхностен си и тя те е видяла какъв си още повече след диска с бифшата! Сам си си виновен!
Виж, явно е материалистка, използвала те е. Не я познавам, но явно и е харесвало да и угаждаш така. На мен ще ми е неудобно някой да харчи толкова пари за мен! Даже не бих го позволила. На нея и е било кеф, пробвай сега да няма най-скъпата пицария, таксита постоянно, скъпи букети... Да видим какво ще стане. Абе, момче, ти имаш железни нерви! Имало облаци и тичаш да я посрещнеш, уреждаш и бележкитеТи направо си я издържал! Не всички момичета са такива, даже... не мисля, че мога да живея по нейния начин...
Аз пък си мисля, че разбирам защо е станало така. Трябва да си наясно, че ти си мъжът във връзката и тя трябва постоянно да се бори за теб, за да не загуби такъв уникален човек до себе си, а не обратното. От прекаленото угаждане и тичане по нея, тя свиква с това, омръзваш...губиш интерес у нея, ти трябва да си наградата, а тя да се бори да я печели всеки ден... не знам дали ме разбираш, но такива са жените, такива жестове трябва да са много ограничени, за да правят впечатление. По дяволите ти НЕ си и момче за всичко, в каквото си се превърнал, от твоя гледна точка - разбираемо ти я обичаш много и искаш да и го показваш постоянно - факт, но жените просто не са такиваВземи си поука занапред, ако съм на твое място не бих имал повече общо с момичето, най-малкото не оценява колко я обича човека до нея
![]()
успех
pich.. nedei se tormozi.. tq nakraq she hodi da ti se izvinqva.. ti she vidish![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Chovek,ti si zlaten,eto ti si mom4eto me4ta.Tq oba4e ne te zaslujava i az taka smqtam,ti prekaleno mnogo i dava6 daje kvi gi govorq izcqlo i se razdava6...a tq prosto ne te ocenqva...
Ot vsi4ko,koeto razkazva6 si li4i,4e stra6no mnogo q obi4a6...Spored men,tq daje ti e napravila usluga,sled kato ti kazva,4e iska da se razdelite....
Бе от къде разбрахте че момичето го използва?Тя не го е молила да и купува неща.Той ги е правил на драго сърце и браво за което( най-вече за загрижеността).Ако го е използвала,нямаше така бързо да скъса с него ами щеше да се опита да продължи връзката за да взима още.И е нормално да реагира по-остро като мисли че има друго момиче.Не иска да те загуби все пак.
И все пак автора си я познава и знае най-добре дали би могла да иска най-вече материалното от него.Ние тук само можем да предполагаме.
zarejiq pi4to ponqkoga jenata kto razbere 4e e obi4ana zapo4va da ne i puka 4e q obi4at i neocenqva jestovete tova se nari4a kusha leika zarejiq
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
eiiii v ruse kvi mom4enca imalo!Tam se mestim zna4i 6toto v sf ne6to oredqha...
![]()
i po temata:lol zareji q MN QSNO!
![]()
Първоначално написано от Riot
+1..може би има нещо вярно в това..но и тва дето казаха по-горе че е възможно да те използва също може би е вярно малко или много..по-добре я остави..тя самата се прави на недостъпна..а като види,че ти си безразличен към нея веднага ще започне да те търси,и да прави опити да се съберете и да и тичаш след задника..Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Желязна Девица
а, ЕВАЛА за поста! .. И споредм мене е същото .. а нали знаеш пич, че любовта не се купува .. квит и обици, квот и колие..и там какви беха още 'огромните букети..' .. понякога малкото е достатъчно .. а ти май точно гледаш да я купиш мацката и й ги правиш тея 'подаръци' за да я задържиш до себе си...Първоначално написано от kifla
аз така го мисля поне..![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!