.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

nqkoi polzva li kremoobrazni senki

pisna mi ot senkite na prax i iskam da si kupq te4ni (kremoobrazni)
    prepor14aite mi nqkoi dobri no ne mn sk1pi
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    разгледай каталога на Ейвън... мисля, че ще си харесаш,а и там не са много скъпи ;]

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    разгледай каталога на Ейвън... мисля, че ще си харесаш,а и там не са много скъпи ;]
    ok ms

не са скъпи обаче една приятелка си взе и ми каза че въобще не могат да се разнасят хубаво

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Ами аз преди ползвах кремообразни ама не знам аз ли не уцелих на яки сенки или просто кремообразните като цяло са гадни, защото като си сложех и излизам и след има няма час като се погледна в огледалото и те са се събрали в гънките на клепача, така че въобще не съм доволна и си предпочитам сенки на прах. Ако толкова искаш пробвай и сама си прецени.

emi ve4e nz mn xora mi kazaxa 4e kremoobraznite senki ne sa xubavi ama p1k mn qko stoi em 6te si kupq ap1k 6te vidim

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    еми нормално да е да се насъберат около гънките,тъй като постоянно премигаме...ама не пречи да си ги носиш в чантата и да си ги оправиш...Аз също имам такива сенки ама не се оплаквам..доволна съм си ;]

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ползвала съм на Ейвън,едни течни дето са от серията ''Anew'',те са на майка ми,аз само ги пробвах,ами доволна съм от тях,не стояха никак зле,но да ти кажа разлика между течни и сухи сенки няма-и двата вида според мен са еднакво добри,зависи как си се гримирала и дали цветът,който си избрала ти отива
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

probvala sum kremoobrazni i ... ne sum dovolna! no 6tom iska6 probvai za da vidi6 sama. hi4 ne stoqt, sabirat se v gunkata i trudno se mahat

Град
    София
    ами аз като съм ползвала кремообразни не ми се събират..но пък и знам че като ги сложиш трябва да изчакаш първо да изсъхнат..може би за това
    thugs get lonely too...

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Ами аз преди ползвах кремообразни ама не знам аз ли не уцелих на яки сенки или просто кремообразните като цяло са гадни, защото като си сложех и излизам и след има няма час като се погледна в огледалото и те са се събрали в гънките на клепача, така че въобще не съм доволна и си предпочитам сенки на прах. Ако толкова искаш пробвай и сама си прецени.
    Просто кремообразните сенки като цяло са гадни!

Цитирай Първоначално написано от deville`f
    ами аз като съм ползвала кремообразни не ми се събират..но пък и знам че като ги сложиш трябва да изчакаш първо да изсъхнат..може би за това
    Е, добре.. като ги изчакаш да изсъхнат изобщо ли не се събират?
    Ии не се ли размазват много лесно?
    Аз не знам, не съм ползвала, затова питам.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Имам кремообразни сенки на "Oriflame",кафяви на цвят и едни розови също.Аз съм мнооооого доволна от тях.Никога не са ми са събирали по клепачите,а съм стояла с тях доста дълго.Изглеждат си идеално.

Guest
    събират се ако са твърде мазни или не сложиш пудра под тях.

ot Avon - Anew mn sa dobri az polzvam takiva

Цитирай Първоначално написано от kateto_sladkata
    не са скъпи обаче една приятелка си взе и ми каза че въобще не могат да се разнасят хубаво
    Това е абсолютно вярно. Продуктите на oriflame и Avon не са нищо особено, а са скъпички за качеството си.
    Отностно кремообразните сенки, тъй като те са доста фина козметика е хубаво те да са качествени (за да може да се разнасят добре и да не засъхват и да стават някви гадни).
    Добри и на добра цена са сенките на Seventeen и Isadora. Пробвайте и ще видите, че са на доста по-високо ниво от тези, от които сте толкова доволни.

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Просто кремообразните сенки като цяло са гадни!
    Не е проблемът в сенките, а явно в самото поставяне. Течните сенки са малко по-трудни за слагане и са главно за бързо гримиране, когато не сте у вас. А ако си ползвала някакви долнопробни сенки може и там да се крие проблема.
    Специално продуктите, с които нашето студио работи няма никакъв проблем и хората остават наистина доволни. Дори от по-евтините, които казах малко по-горе.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Цитирай Първоначално написано от deville`f
    Е, добре.. като ги изчакаш да изсъхнат изобщо ли не се събират?
    Ии не се ли размазват много лесно?
    Аз не знам, не съм ползвала, затова питам.
    ами поне мен не ми правят такива проблеми.....в смисъл нормално е като си сложиш кремообразни и веднага почнеш да си мигаш да се разтекат,да се съберат и т.н...
    но аз кат си ги сложа си оставям очите затворени колкотоо да изсъхнат и после се радвам на ефекта им
    но си вземи на някаква хубава козметика....
    и на Ейвън са добри,даже не само Аню,ами има едни в малки шишенца....като трапеци малко ама закръглени
    thugs get lonely too...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си