.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Проблем с момичето ми

Ами аз много си я обичам и тя твърди същото, но вече два месеца ходим но тя се държи пренабрежително с мен. Доста често ме ядосва и то нарочно и сама си го казва... Или постоянно се прави на ударена което е доста изнервящо особено за сериозни неща когато става дума. Ако някой има съвети да казва

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Мух - мух мули майко-о-о-о-о-о <---- Мноо яка реклама
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel

Човек не схаванах много какво имаше предвид ама не си трупай броя на мненията ако няма да помагаш!

Град
    Ha MopeTo (sun)
    ми май май само те върти
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

ами единствен съвет от мен е да седнете и да поприказвате без много емоции и страсти..просто да приказвате и да се изслушвате..мисля че това помага почти за всички проблеми в една връзка
    just shut your mug and read my lips..we are just kids..

Ами да... опитах се на няколко пъти но все одбягваше темата и почваше да говори за друго... И постоянно говори за бвши само и само да ме провокира а после се сърди защо несъм бил в настроение за каквото и да е...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Undertak3r
    Ами да... опитах се на няколко пъти но все одбягваше темата и почваше да говори за друго... И постоянно говори за бвши само и само да ме провокира а после се сърди защо несъм бил в настроение за каквото и да е...
    А ти, юроде, тестиси имаш ли? Тя явно скача отгоре им с все сила. Бъди мъж на място и й кажи да спре да се лигави или да хваща гората.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    opitai se da pogovori6 s neq i vse pak i kaji 4e 6tom ste zaedno (ako e pozabravila de) bi trqbvalo da se durji kato momi4e s akula si a ne kato dete

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    golemi izvodi si izvadihme =D>

Мега фен Аватара на Chacho
    Срежи я малко, не може така да ти се качва на главата.Плюс това момичетата това искат, мъж истински.Не някой,който да драматизира за едно разсърдване.

1 стъпка - Спираш да пишеш за това по форуми (не е нападка,но съм забелязал, че тези които си решават този проблем,не пишат)
    2 стъпка - На "Сърдита съм ти" отговаряш с "Ок...тааа както казвах (и си продължаваш)"

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Crafter
    А ти, юроде, тестиси имаш ли? Тя явно скача отгоре им с все сила. Бъди мъж на място и й кажи да спре да се лигави или да хваща гората.

Животът е адът описан в Библията!

Ами благодаря ви на всички (без на първите двама писали във темата). Знам че трябва малко да я посрежа но какво да направя като сърце не ми дава... Обикновенно не позволявам на никой да ми се качва на главата но
    нея немога да я спра.Ив крайна сметка май ще се наложи...

da mersi mnogo 4e ste pisali za mene, az sa6to si imam moita problemi i moga da vi kaja 4e tuka nqma ni6to vqrno v tva koeto e pisal kato problem ...
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Re: Проблем с момичето ми

Ами аз много си я обичам и тя твърди същото, но вече два месеца ходим но тя се държи пренабрежително с мен. Доста често ме ядосва и то нарочно и сама си го казва... Или постоянно се прави на ударена което е доста изнервящо особено за сериозни неща когато става дума. Ако някой има съвети да казва
    Чета,чета и пак чета и пак не разбирам защо си мислиш 4е тя се държи пренебрежително човеек нз ама не си ли си помислял че може би от части самият и характер е такъв смисъл нз как точно се държи пред тебе ама като ее с мене (не искам да я обиждам ) кажи речи само за тебе говори постоянно той така..той инак..последния път като си говорихме тя ми сподели за тва че нещо ви куца и незнам просто ккак не се разплака ..личи си че те обича И ТО УЖАСНО МНОГО!Айде и ти се стегнни малко вярвам че ще се оправите а 6то се отнася до държанието и..опитай се да я предразположеш както трябва ако разговорът или тва коет ще и кажеш е сериозно..айде стегнете се малко 6том се обичате значи другото почти няма значение

Обикновенно съм оптимист, но тук просто не знам нещо гнило има ... не му обраща внимание, говори за бившия си... Ти зарежи тва че ти е казала "обичам те" в днешни дни хората, които знаят значението на тия две думи, са савсем малко . Какво да те посъветвам освен да седнете и да си поговорите, но внимавай с тази ...

Всичко жени правят така бе човек, още ли не си го разбрал. А ако е до 17 годишна значи държанието и е нормално. И 2 месеца е смешен период, още не сте си показали рогцата. Не се коси. Отвръщай със същото и ще кротне. Жените са злобни
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Град
    у вас ;]

Re: Проблем с момичето ми

2 месеца не са много... поговорете си.. дайте си малко почивка.. защо тя нарочно се държи така?? незнам как да ти помогна... не бъди много сигурен че наистина те обича..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Цитирай Първоначално написано от Crafter

+1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Мега фен Аватара на koalka
    Човек, който иска да те ядоса нарочно, не те обича.Не я познавам и звучи глупаво, но се замисли малко.Защо трябва да го прави, защо?Няма никакво основание да го прави и единственото, което постига е да те ядоса, да се скарате.Говори сериозно с нея, не си длъжен да търпиш това!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Защо и двамата пишете тези теми във форума , вместо просто да седнете и да си поговорите очи в очи ? Имате нужда точно от това , просто поговорете .

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Човек, който иска да те ядоса нарочно, не те обича.Не я познавам и звучи глупаво, но се замисли малко.Защо трябва да го прави, защо?Няма никакво основание да го прави и единственото, което постига е да те ядоса, да се скарате.Говори сериозно с нея, не си длъжен да търпиш това!
    А не е така! Аз обичам да ядосвам този който обичам, много е яко
    Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!

Ами щом ти се отиваш да разбереш защо тя се държи по този начин, а тя не иска да ти кайе значи има два варианта:
    1) или да и сложиш ултиматум ако продулжава так а ще се разделите, защото няма смисъл да сте заедно ако отнощенията ви са такива
    2)да я търпиш , защото я обичаш, но до кога?Колкото и да са ти силно чувствата в даден момент ще ти писне да я търпиш.
    Така че според мен първия вариант е по-добър.Ако се разделите ще си намериш друго момиче,което ще те уважа по същия начин както и ти правиш.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Spored men vrazkata vi ne e ot golqmo znachenie za neq, mai samo te izpolzva, s teb e kolkoto da ne e sama

Град
    РЮАР
    Я ти ходи си гледай рекламите и не зимай участия в теми, в които не си компетентен...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Вземи се развикай малко тя няма да го очаква от тебе и ще се оправи Ако не се оправи не си хващай лигли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си