- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с момичето ми
Първоначално написано от zaraaa
ako ne be6e ot golqmo zna4enie misli6 li 4e nqma6e da si namerq drug???![]()
Първоначално написано от Vin Diesel
da mnogo filosofsko ...i se pak mersi mnogo 4e me obijda6 bez da me poznava6
Явно доста от вас се чудят защо не сме говорили до сега.Ами опасявах се от това че ще се стигне до каране а аз най-малко искам да се караме... Но точно това се оказа ефекта...![]()
Не разбирам защо и двамата пишете тук, в тази тема, вместо да седнете и да си поговорите сериозно![]()
Ами аз още снощи поисках да се видим но ми беше отказано както и за днес...
nqmam namerenie da se karame, iskam da znam za6to otbqgva dnes da govori po temata, i ti KAZAH 4e NZ DALI 6E IZLQZA a ne - NE!!!
Ами опитай пак да поговорите,и ако не става,повиши малко тон.Би трябвало да я жегне.Може би нарочно те ядосва,но както разказваш,май се унася.
Одбягвах темата защото исках просто да забравим и всичко да си продължи както преди...
;( (cry)
Добре и двамата сте тук и двамата пишете теми и искате помощ. Значи ПРЕДЕЛНО ЯСНО и двамата искате да оправите нещата помежду си и да всичко да си е по старому. ТА Undertak3rти си готов да не се цупиш за малки работи , а ти parkourgirlss си готова вече да не го ядосваш (нарочно)
ще ма накарате да се чувствам като Наталия Симеонова xD
Вместо да се излагате тука по форумите седнете и се разберете като хората!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
може би просто не е готова за сериозна връзка.седнете сериозно и си поговорете. Ако и по време на разговора е такава-кажи и го в прав текст! Успех
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ми...какъв съвет да ти дам....само ти може да си поговориш с нея и да си опраите нещата![]()
Знаеш ли... явно характерите ви са много разл;ични. Не можеш да искаш от някой да се променя заради теб. Нейната вина е, че те наранява умишлено. Към момичето: обичаш го, ако е вярно това, започни да се съобразяваш поне малко с него, той не е длъжен да понася това, а пък и едва ли ще го направи... Малко хора са склонни да търпят подобно отношение (аз например не съм един от тях), за това се радвай. Явно искате да спасите връзката си, ами и двете страни е нужно да правят компромиси!
Дамз , ама ако не можеш да я търпиш въпреки , че я обичаш най-добре се разделете !Първоначално написано от нощно елфче
Няма смисъл няква пикла да ти къса нервите !