.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Spored men vrazkata vi ne e ot golqmo znachenie za neq, mai samo te izpolzva, s teb e kolkoto da ne e sama

ako ne be6e ot golqmo zna4enie misli6 li 4e nqma6e da si namerq drug???
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Цитирай Първоначално написано от Vin Diesel
    Вземи се развикай малко тя няма да го очаква от тебе и ще се оправи Ако не се оправи не си хващай лигли

da mnogo filosofsko ... i se pak mersi mnogo 4e me obijda6 bez da me poznava6
    I JUST PLAY WITH STYLE

Явно доста от вас се чудят защо не сме говорили до сега.Ами опасявах се от това че ще се стигне до каране а аз най-малко искам да се караме... Но точно това се оказа ефекта...

Не разбирам защо и двамата пишете тук, в тази тема, вместо да седнете и да си поговорите сериозно

Ами аз още снощи поисках да се видим но ми беше отказано както и за днес...

nqmam namerenie da se karame, iskam da znam za6to otbqgva dnes da govori po temata, i ti KAZAH 4e NZ DALI 6E IZLQZA a ne - NE!!!
    I JUST PLAY WITH STYLE

Ами опитай пак да поговорите,и ако не става,повиши малко тон.Би трябвало да я жегне.Може би нарочно те ядосва,но както разказваш,май се унася.

Одбягвах темата защото исках просто да забравим и всичко да си продължи както преди...

Добре и двамата сте тук и двамата пишете теми и искате помощ. Значи ПРЕДЕЛНО ЯСНО и двамата искате да оправите нещата помежду си и да всичко да си е по старому. ТА Undertak3rти си готов да не се цупиш за малки работи , а ти parkourgirlss си готова вече да не го ядосваш (нарочно)

ще ма накарате да се чувствам като Наталия Симеонова xD

Град
    Там, където е сърцето...
    Вместо да се излагате тука по форумите седнете и се разберете като хората!!!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Някой го правят заради ревност

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    може би просто не е готова за сериозна връзка.седнете сериозно и си поговорете. Ако и по време на разговора е такава-кажи и го в прав текст! Успех
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

ми...какъв съвет да ти дам....само ти може да си поговориш с нея и да си опраите нещата

Знаеш ли... явно характерите ви са много разл;ични. Не можеш да искаш от някой да се променя заради теб. Нейната вина е, че те наранява умишлено. Към момичето: обичаш го, ако е вярно това, започни да се съобразяваш поне малко с него, той не е длъжен да понася това, а пък и едва ли ще го направи... Малко хора са склонни да търпят подобно отношение (аз например не съм един от тях), за това се радвай. Явно искате да спасите връзката си, ами и двете страни е нужно да правят компромиси!

Цитирай Първоначално написано от нощно елфче
    ами единствен съвет от мен е да седнете и да поприказвате без много емоции и страсти..просто да приказвате и да се изслушвате..мисля че това помага почти за всички проблеми в една връзка
    Дамз , ама ако не можеш да я търпиш въпреки , че я обичаш най-добре се разделете ! Няма смисъл няква пикла да ти къса нервите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си