- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Яка случка
Незнам дали темата е за тука но сега имах адски як еротичен сън и а пък тая от съня кфа беше...какфо дупе какфи (.)(.) , какфа Коса какфи очи какфи устни...и като се събудих целияя мокър...
Ае ако някои му се е случвало нещу подобно споделяйте![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami na men naskoro mi se sluchi da sunuvam edna priatelka kak q obladavat v zadnika nqkolko choveka. Beshe mnogo gotin sun. Tq e tolkova milovidna i sladka. Razkazah i sunq i se okaza, che e imalo podobno neshto. Posle poluchih nestandarten podaruk zaradi sunq.
Eating isn't cheating - Arnold
сънувах 4е с моя приятел сме в кола на витоша с негов приятел ...и сънувах 4е моя приятел ме ... на задна а духам на другия![]()
![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
кой знае може да не си сънувалаПървоначално написано от elitututu
![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
почти всички мъже при еротични сънища се изпразват и реално![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
+1Първоначално написано от Brutality
дано ! мечтая си да ми се случиПървоначално написано от SugarFan
![]()
![]()
![]()
![]()
еми аз последната седмица забих 1 гадже и през 2 дена санувах че и обръщам внимание под одеалотои като и казах тя ми вика че в неделя саня които сънуваш се сбъдва
![]()
Аз съм момиче ии само веднъж сънувах такъв сънНе бях мокра,но се събудих ужасно възбудена.За съжаление съня не се повтори
em kato ne be6e mokra 6to ne podeistva s ru4i4ka malko![]()
:P :P
![]()
![]()
![]()
ah vii perverznici takiva![]()
i az sam imala takiva sani6ta ,ponqkoga sa se povtarqli pove4e ot vednaj![]()
![]()
![]()
Много пъти съм сънувала, че правя секс с мои съученици... И все с различни
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Хаха епа... готина е случката и на мен ми се е случвала на два-три пъти.Мисля си че това става така от превъзбуда.![]()
Само забравените мечти са неосъществими. Когато едно сърце тупти и една душа гори въпрос на време е да постигнем мечтите си.
И.А.
такъф сън не ми се е сбъдвал но ще е скоро поне ще се постарая![]()
![]()
![]()
![]()
оу аз преди няколко дена сънувах, че правя свирки на един приятелслед това бях толкова възбудена и цял ден близах близалки и сладолед
![]()
![]()
да сънувала съм и след това бях доста мокричка...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Е баш да се изпразня не,ама кфи сънища съм имал самоПървоначално написано от Brutality
Е то почти всеки е такъф хихи
имала съм доста такива сънища, но в последствие осъществих всички, та и отгоре, което май е по-важното!![]()
![]()
![]()
Само веднъж съм сънувала,но беше яко![]()
Така е ,но малко ме е страх от тоя сън в такъв случайПървоначално написано от IvOnDa
))))) Единствения път ,в който бях УжАсНо възбудена от сън беше ,като сънуах ,че двама ме отвлекоха и единия ме изнасили /уж / пък толкова хубаво ми беше ,че просто . . . оказа се ,че съм викала на глас
)))))))))) /майка ми каза
))) ахах /