- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя ваша дрешка са обичате най-много и защо
Ми харесвам си всички дрехи,иначе нямаше да ги нося.Но..може би най-любимата дрешка ми е една бяла поличка.Къса,много е сладка и много ми харесва как ми стои.Само да стане по-топло и пак ще си я нося![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Ем най-много си харесвам баскетболните шортичкии суирчера ми DCShoes
имам една червена пола балон от сатен...просто е супер яка ! и секси
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
mn qsno 4e vsi4ki drehi si haresvam! no imam edna roklq koqto moga da q nosq navsqkude i pres cqlata godina za6toto moga da sloja pantalon otdolu ili prosto edni botu6ki do glezena ako e toplo i mi vur6i jestoka rabota!
![]()
всички дрехи си харесвам..защото са си мои,шантави са,хубави са и всичко това с кефаз съм по изчанчените бижута,фантазията,креативн ото мислене и странните комбинации..понякой път стил Кари Брадшоу,но същевременно толкова симпатично :P
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
И аз съм така с едни дънки вече приличат на гъз ама аз пак ги нося...Първоначално написано от deville`f
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Харесвам си повечето дрехи и си ги нося с кеф. Всичките са ми удобни. Обикновено като се утуря на някоя дреха и си я нося почти само нея. Тъй , че си харесвам всички дрехи.
Обожавам карираните неща!
Гардеробът ми е пълен с такива!
И все пак най-любимите ми дрешки са една карирана ризка на cop.copine и едни кецки на Сирка.:P
Винаги новите дрехи са ми най-любими!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
az moje bi nqmam to4no opredelena lubima dre6ka,za6toto vsi4kite si gi kupuvam s jelanie.Obiknoveno si obi4am nai-mnogo poslednata,koqto sam si vzela..
хмм какво наи много обичам? наистина не знам... но се усещам че ужасно често ползвам черния си панталон .. да черния .. .. маи тфа е едно от наи ефтините неща в моя гардероб ... за 20лв от някакъв долнопробен магазин си го взех обаче е толкова хубаааав.. е не беше такъв като си го взех.. трябваше да го водя на шивач да го стесняват отдолу тип чарлстон.. мога да го съчета с лилаво с бяло .. . с всичко си ходи (: толкова често го нося че напоследък почнах да го избягвам хаха.. имам и други дрехи за бога просто когато съм с него и ми е некфо супер удобно (:
i az taka!!!!!Първоначално написано от st1ka
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
И аз съ така-ся имам 2 нови дрехи.Едната е сукманче дето е с права къса поличка и ми стои мн хубаво и за това ми харесва, а другото е гащеризонче с къси панталонки-днес си го купих и същи ми седи мн якоПървоначално написано от marina star
![]()
Mi obi4am gi vsi4kite no nai ve4e 4erno-beliq swi41r kato 6ahmatna d1ska i d1nkite mqza6ti na harmonika.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
аз нося почти само тунички мн добре ми стоят и дънки по краката които обожавам черни , сиви ..![]()
![]()
![]()
обожавам ги
Lof YAaA..!
Дълги светло сини дънки, които са без джобове и намерих случайно в секънд-хенд![]()
тъмносин полошърт на Лонсдейл, както и един на H&M
+ едно червено елече :>
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ami az poneje nqmam mnogo sredstva i sa mi malki prihodite se nosq po po- prost na4in, obli4am se po bedni4ko , pestq za vajni ne6ta!... Nai mnogO nosenitE drehi ot mEn tova sa- dynkite imAM SQKAKvi raznovidnosti no obi4am 4istite modeli s visoka taliqS tqh se 4uvstVam nai udoBno.No ne moGa da konkretiZiram dali sa Te lubimoto mi obleKlo ili edna rokliChjkA ot milOty
![]()
![]()
i dvata varianta sa mi cenni i nai udobmni4ki
:P
Smile is my style!
Едни дънки на Wrangler, които са на три години вече, прокъсах ги и ги направих на полаИ нея я нося със същия кеф като дънките.
Другата ми любима дреха е една рокличка бежова на цветя, също много стара, но я скъсвам от носене![]()
И накрая една сатенена нощничка. Цикламена на патета. Скоро я открих заровена в гардероба изпод другите нощници и как й се зарадвах. Мислех, че съм я забравила в един хотел.![]()
Първоначално написано от Boot
![]()
+едни дънки,които си скъсах на оградата
са ше ги прокъсам и на колената![]()