.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

Ми харесвам си всички дрехи,иначе нямаше да ги нося.Но..може би най-любимата дрешка ми е една бяла поличка.Къса,много е сладка и много ми харесва как ми стои.Само да стане по-топло и пак ще си я нося
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Ем най-много си харесвам баскетболните шортички и суирчера ми DCShoes

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    имам една червена пола балон от сатен...просто е супер яка ! и секси
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

mn qsno 4e vsi4ki drehi si haresvam! no imam edna roklq koqto moga da q nosq navsqkude i pres cqlata godina za6toto moga da sloja pantalon otdolu ili prosto edni botu6ki do glezena ako e toplo i mi vur6i jestoka rabota!

всички дрехи си харесвам..защото са си мои,шантави са,хубави са и всичко това с кеф аз съм по изчанчените бижута,фантазията,креативн ото мислене и странните комбинации..понякой път стил Кари Брадшоу,но същевременно толкова симпатично :P
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от deville`f
    имам едни дънки....
    вече са протъркани,изпокъсани и още ги нося....винаги когато ги обуя се чувствам някак сигурна,самоуверена...вдъхв ат ми смелост дори...може би защото съм имала само прекрасни моменти когато съм ги носила...

о господи...това са само дънки а какво влияние имат върху мен
    И аз съм така с едни дънки вече приличат на гъз ама аз пак ги нося...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Харесвам си повечето дрехи и си ги нося с кеф. Всичките са ми удобни. Обикновено като се утуря на някоя дреха и си я нося почти само нея. Тъй , че си харесвам всички дрехи.

Мега фен
    Обожавам карираните неща!
    Гардеробът ми е пълен с такива!
    И все пак най-любимите ми дрешки са една карирана ризка на cop.copine и едни кецки на Сирка. :P

Супер фен
    Град
    Варна
    Винаги новите дрехи са ми най-любими!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

az moje bi nqmam to4no opredelena lubima dre6ka,za6toto vsi4kite si gi kupuvam s jelanie.Obiknoveno si obi4am nai-mnogo poslednata,koqto sam si vzela..

хмм какво наи много обичам? наистина не знам... но се усещам че ужасно често ползвам черния си панталон .. да черния .. .. маи тфа е едно от наи ефтините неща в моя гардероб ... за 20лв от някакъв долнопробен магазин си го взех обаче е толкова хубаааав.. е не беше такъв като си го взех.. трябваше да го водя на шивач да го стесняват отдолу тип чарлстон.. мога да го съчета с лилаво с бяло .. . с всичко си ходи (: толкова често го нося че напоследък почнах да го избягвам хаха.. имам и други дрехи за бога просто когато съм с него и ми е некфо супер удобно (:

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    i az taka!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от marina star
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    i az taka!!!!!
    И аз съ така-ся имам 2 нови дрехи.Едната е сукманче дето е с права къса поличка и ми стои мн хубаво и за това ми харесва, а другото е гащеризонче с къси панталонки-днес си го купих и същи ми седи мн яко

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Mi obi4am gi vsi4kite no nai ve4e 4erno-beliq swi41r kato 6ahmatna d1ska i d1nkite mqza6ti na harmonika.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

аз нося почти само тунички мн добре ми стоят и дънки по краката които обожавам черни , сиви .. обожавам ги
    Lof YAaA..!

Дълги светло сини дънки, които са без джобове и намерих случайно в секънд-хенд
    тъмносин полошърт на Лонсдейл, както и един на H&M
    + едно червено елече :>

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ami az poneje nqmam mnogo sredstva i sa mi malki prihodite se nosq po po- prost na4in, obli4am se po bedni4ko , pestq za vajni ne6ta!... Nai mnogO nosenitE drehi ot mEn tova sa- dynkite imAM SQKAKvi raznovidnosti no obi4am 4istite modeli s visoka taliq S tqh se 4uvstVam nai udoBno.No ne moGa da konkretiZiram dali sa Te lubimoto mi obleKlo ili edna rokliChjkA ot milOty i dvata varianta sa mi cenni i nai udobmni4ki :P
    Smile is my style!

Едни дънки на Wrangler, които са на три години вече, прокъсах ги и ги направих на пола И нея я нося със същия кеф като дънките.
    Другата ми любима дреха е една рокличка бежова на цветя, също много стара, но я скъсвам от носене
    И накрая една сатенена нощничка. Цикламена на патета. Скоро я открих заровена в гардероба изпод другите нощници и как й се зарадвах. Мислех, че съм я забравила в един хотел.

Цитирай Първоначално написано от Boot
    зелени къси гащи.

+едни дънки,които си скъсах на оградата
    са ше ги прокъсам и на колената

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си