.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Много са забавни тези теми
    Между другото, днес Израел празнува своята 60 годишнина

Според вас това съвпадение ли е, или е конспирация?
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма

Re: Честит рожден ден на ЦСКА!

Цитирай Първоначално написано от Цола Драгойчева
    Цитирай Първоначално написано от Domobran
    Да ти ебам майката, мръсна комунистичекса свиня, това е отбора на АРМИЯТА известен още като Атлетик 23 създаден преьз 23 година, а ти курво циганска че умреш.По-скоро е лефски е отбора на партията лично под ръководството на цолъ дръгойчивъ е тласкан и обединяван с други отбори, само и само да върви напред!!А ти си за банан, не се траят твойте болшевишки изцепки
    Другарю, ако отборът наистина беше създаден през 1923 година, сега нямаше да си честитите 60 годишния юбилей, а 85 години.

ЦСКА е отборът на Партията!

По вашата логика, някои може и да претендира, че отбора им е наследник на втора българка конна армия съсздадена със заповед на Хан Крум, които в свободното си време са ритали византииски черепи. За доказателства се обърнете към дядото на Херодот - Божидар Димитров.

Само ЦСКА!
    Точно вашият човек го каза много правилно

в тоя форум няма цървени ултраси

п.с мето, тихо баце
    fuck off red pigs

Град
    Varna
    е ултраси може да няма ама се в клетката стоя

Град
    Varna
    ВИВА ЦСКА

Говедца, Атлетик Слава се обединяват с клуб Чавдар и става ЦСКА!
    Не ви се ще да го признаете, защото АС 23 са ви били с 11:2 (или на четири),били са ви и с 9:3 и са ставали шампиони !
    ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ, АРМЕЙЦИ ! НА 10ти да напълним Армията и да отнесем говедата поне с една петица ! И кой каза : КУР ЗА ЛЕФСКИ ОЛЕ =D>

ДА, точно това ЦСКА-р ще го напише ебати гаврата, Канисчо ти си много обиден бе мами, селските изпълнения ли свършиха ?!Ако питаме админите дали айпито ти съвпада с това на Цола или ползваш хайдър, а?
    Ти май навсякъде виждаш ционистка конспирация ми се струва. Зад всеки нов ник съм аз. Цола, палавка и каквото ще се сетиш. Все съм аз! Аз съм на всеки километър и на всяко прокси! Дебна зад всеки хъб!

Аз от футбол не се интересувам изобщо, но сте ми забавни с вашите теми и филми. Едно време ходех на Ботев на мачове малко, но нещо не ми хареса.
    Grumpy old madman

Кажи ми кога съмговорил за конспирации? Едно примерче и ще млъкна като не броим горния мой коментар .
    Може и да не си ти, ами някой друг. Но... Трудно ми е да ви различавам, като сте все едно на поточна линия правени.
    Grumpy old madman

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    епа честита гадни прасета

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    след някои и друг месец от кои ще си?
    От Розова долина (Казанлък)

Град
    Varna
    ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki

Цола Драгойчева, не се прави на цесекарка, защото много добре си личи, че си нагло подуенско говедо, представящо се за фен на ЦСКА и целящо да опетни името на най-истинския български отбор, наследника на славния офицерски клуб АС-23 и негово продължение-ЦСКА! Най-малкото, ако беше наистина от ЦСКА, никога нямаше да използваш ник "Цола Драгойчева", тъй като тази комунистическа функционерка е била болна фенка на Лефски/Подуяне/ и е направила толкова много за този клуб, за сметка на останалите български клубове, най-вече за сметка на отбора на армията Чавдар /прекия наследник на АС-23, който на 5 май 1948 г. се обединява със Септември и се преименува на ЦСКА/, че няма на къде повече... толкова сте прозрачни говеда прости, с изтърканите си митове и легенди за "комунистическия" ЦСКА и "антикомунистическия" Лефски /или по-точно името на отбора е Динамо/, че вече не сте и интересни...

И аз искам да попитам говедата, които твърдят, че ЦСКА бил комунистически отбор, как тази тяхна теза се вързва със следните факти:

1. През 1949 г. в мач от квалификационния турнир за класиране във фаза елиминации и определяне на изпадащите от елитната група, Лефски и Академик/София/ уговарят своят мач да завърши наравно /1:1/ с цел ЦСКА /тогава наричащ се все още ЦДНВ/ да изпадне от елитната група, както и става. Управляващата партия в България, БКП не прави нищо по въпроса да накаже провинилите се, а напротив-приема радушно отпадането на ЦСКА от елита?! Добре, че армейските генерали, ръководители на ЦСКА и другият военен клуб по това време- ДНВ/Пловдив/, тоест Ботев Пловдив, който остава в елита, решават да обединят клубовете си и армията да има свой обединен, представителен клуб в елита и така реагират на лефскарския произвол в българския футбол!

2. През 1953 г. футболната титла на България на практика е подарена на Динамо/Лефски/, като с решение на ЦС на БСФС след края на есенния дял на първенството на България, националните състезатели на ЦСКА + няколко на Локо/Сф/ и още 1-2 клуба, са задължени да играят в новосъздаден "Сборен национален отбор", който да се обиграва в републиканското първенство за предстоящите олимпийски игри, на които България преди това се е класирала. Така ЦСКА, който има цели 9 национални състезатели /тоест основната част от националния отбор/ и са титуляри в отбора, е лишен от титулярните си състезатели и е принуден да играе с резервите си до края на шампионата! И постепенно и съвсем естествено ЦСКА започва да губи точки /през есенния дял завършва на първо място/ и пада надолу в класирането. В един момент обаче, няколко кръга преди края на шампионата, ЦС на БСФС решава, че сборния национален отбор се е обиграл и той е разформирован. След това е извършено преустройство на класирането в шампионата и странно как, "умниците" от федерацията ни по футбол решават, че Лефски-Динамо трябва да отиде от 3-то на първо място в класирането и да стане шампион на страната?! Странно как така "репресираните" на практика стават служебни шампиони и пак са "репресирани"?! От кой и как е въпросът?!

3. През 1967 г. ЦСКА играе три епични полуфинални срещи с най-силния европейски клуб по това време- Интер/Милано/, но интересно е какво се случва преди третия решителен полуфинален мач, който е трябвало да определи финалиста в Купата на европейските шампиони/Кеш/. И така. ЦСКА е на крачка от финала на най-силния турнир, но преди третият сблъсък на практика не е равнопоставен на Интер, тъй като третият сблъсък се играе отново във Италия /в Болоня/ и съответно пред над 20 000 италиански фенове ЦСКА няма как да постигне желания успех. Интересно е обаче кой носи вината за това ЦСКА да не бъде равностоен съперник на Интер и отговора е само един- родната спортно-политическа комунистическа клика, която не си мръдва и пръста да направи каквото и да било за да равнопостави ЦСКА на Интер преди третия сблъсък, което е ярко доказателство, че ЦСКА не е нейният отбор. Ако наистина БКП искаше да се възползва от успехите на ЦСКА, използвайки ги за идеологическа пропаганда, би направила и невъзможното, за да може да равнопостави ЦСКА и Интер и третият сблъсък да не се играе отново на италианска земя, а да се играе на неутрален терен, както е и трябвало да бъде. Само че комунягите показват, че въобще не им пука от това дали ЦСКА ще стигне до финала на КЕШ или не! И явно, ако трябва да гледаме реално на нещата, не са желаели това да се случи.

Нека сега другарите самозвани "антикомунисти" лефскари да вържат своите пропагандни теории за това кой е репресиран и кой репресор в българския футбол с тези факти! Разбира се, аз мога да изложа и други факти за това, че вашият любим турско-син клуб никога не е бил репресиран от комунистите, а напротив, но това ще направя в отделна тема...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си