- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказания :[..
...
Някога са ме наказвали и то май бяха 2 или 3 пъти , но не са ме били![]()
...
+1Първоначално написано от Thoughtless
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не ме наказват,ама ми четат дълга лекция.Цяла вечер "бла-бла -бла" от поучителни,мъдри мисли накрая блокирам и само кимам с глава.
+1 обаче един път като по-малка бях "наказана" да седя в коридора,а те да си гледат телевизия.След това пак имаше приказки и т.н.Доста отдавна,за щастие,е нямало подобни неща.Примерно дете съм сиПървоначално написано от MartyParty
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Никога не съм бил наказван, даже не са ми са карали, като съквартиранти сме![]()
Наказвали са ме-без компютър и телевизия(заради брат ми,ест.) най-много за седмица
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
мен веднъж ме бяха наказали един ден да не излизам от нас,обаче мама като ми се обади на обяд и аз я питах може ли да изляза - тя ми каза "да"....та наказанието ми беше около 2 часа само![]()
то мама и татко немогат да ми се сърдят, а и аз не съм се провинявала с нещо голямо
като малка си ме налагаха и то сериозно, ама то така трябва.![]()
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
когато се сбих с 1 момче-уж 2 месеца без комп а на следващия ден пак бях на компа![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
men nikoga ne sa me nakazvali
Никога
Наказания е имало ,като малък сега ме заплашват да ми земат кабела накомпа или да ми хвърлят компа или уредбата или да не ми се готви хаха
4 и 12т. от правилата
Еми не!Никога не са ме наказвали.Когато сгафя следва цяла вечер конскоо, в грешка съм .. цяла вечер + една седмица занапред ми се повтаря, да не би да забравя
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Наказват ме за лоши оценки и прекалено много седене на компютъра. Главното наказание е забраняване на компютъра при мен!![]()
+1Първоначално написано от Elisa`Day
nicolepcd
Не,не ме наказват![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
олее до болка познатоПървоначално написано от MartyParty
по добре да ми земат компа отколкото теа лекции
![]()
![]()
Иначе кат малка не ме наказваха,шот слушках
Ма са вече почнаха
Последното ми наказание беше да не се гримирам
![]()
![]()
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Не, не са ме наказвали. Или ако е имало нещо такова е било винаке и заплашване на момента, после всичко си е било ок.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Като се замисля, мен никога не са ме наказвали, просто не се е стигало до там. Ако направя някаква простотия, просто говорим нормално, и това е.
Наказвали са ме като по-малка. Сега сме само на разговори, но когато направя някоя глупост ми е достатъчно да усетя разочарованието им от мен, за да осъзная грешката си и да се стремя да не се повтаря.
не ми готвят или не ми дават пари по голямо наказание няма![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE