- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем.. възможно ли е .. ?
Здравейте .. Имам проблемче, от което вече направо ми се плаче.. много ме е страх, прочетох сума ти теми и пак не знам какво да си мисля.. Ту си викам: бе няма ми нищо, малко вероятно е да се е случила глупостта.. пък после кат прочета нещо друго се разтрепервам и си мисля за някви хапчета против бременност и тн.... Снощи с приятеля ми правихме секс, но преди това го "оправих" с ръка.. след това той си сложи презерватив, но докато го слагаше аз се поддържах възбудена с пръстите ми .. в последствие се усетих, че със същата ръка му бях пипала члена.. чувала съм, че той отделя течност, която съдържа сперматозоиди и ме е страх да не е попаднал някой в мен .. Страшното е, че тея дни горе долу ми се пада овулацията.. на 20.04 ми дойде.. а снощи беше 04.05.. напоследък не ми е много редовен цикъла- идва с 4-5-6дни закъснение.. но въпреки това, това са дните около овулацията.. . Смятам, че горе долу обясних какъв ми е проблема.. надявам се да ме разберете и да пишете какво мислите ..![]()
Притесняваш се за глупости. То ако беше така, жените щяха да си забременяват непорочно. Ми я си представи, че някой се е самозадоволявал в обществена тоалетна и е опрускал седалката, ти пък земеш, че седнеш накриво...
аххаахахахаха ти как може да мислиш че си бременна хаха леле ще падна. Вие биология не учите ли бе деца
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
Не се притеснявай - забременява се когато сперматозоидите попаднат вътре във влагалището.
abe ako toi e svyrshil v/u rakatati i posle si si birkalata tam dolo ima veroqtnost no e adski malka a i zavisi sled kolko vreme no chesno kazano nqma za kakvo se pritesnqvash spored mene no ti si znaesh![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Да, знам, че е малка вероятността.. А това е, че аз не само съм се пипала отдолу, ми си вкарвах и пръстите.. мен затва ме е страх.. пък на някои места пише, че сперматозоидите умирали секунди след като са се показали "на бял свят"..така де- в кислородна среда.. пък на др места пише, че издържали много повече време.. къде в крайна сметка е истината?
Няма шанс
Вероятността е малка, да кажа нулева, но следващия път наистина мисли какво правиш и за последствията от действията си.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
sa6toto +1Първоначално написано от NeLLy_BaBy
![]()