- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стилист капанов
кво мислите за него?
Става въпрос за училището в бургас..
някои кават че се държал хипер лошо с клиентите си ...... някои казват че е добър.. Знам че са само негови ученици ама посъветвайте ме воъбще да ходя ли ??
Обясни по-подробно ве, за да ти помогнат бургазлии.От кое даскало е, Капанов ли му е името верно
, какво е правил там - учител ли е бил?!
Абе тва е един салон в лазур, а капанов се води най добрия стилист в българия и това са нвгови ученици...
та някои дето са ходили ми викат че се държали хипер зле с тях
ама от друга страна правят мн готини прическа деа знам..
ето сайта : http://kapanov.net
Ми слави се из страната, че бил най-добрия.Поне тези, които имат сертификат Капанов са надути и се мислят за гениални.Сигурно няма да сбъркаш де, можеш да идеш и да те поофъка,сигурно ще излезе нещо хубаво.Аз с подстригването съм на опит-грешка метод.
Според мен няма смисъл да се водиш по слухове.Иди,уж Капанов е най-добрия.
Аз съм ходила там и мога да ти гарантирам че работят големи професионалисти
Може да се държат лошо ама поне са най-добрите в България така че моя съвет е да отидеш и да се увериш сама...![]()
Аз знам само , че има такива фризиорски салони . Аз лично съм много доволна . Само този фризьорски салон посещавам и са много любезни , поне с мен !![]()
На мен майка ми ми е разказвала за него много хубави неща,че наистина е много добър. Даже след време ще се запиша на курс при него...колкото и да е скъп..![]()
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
Абе ти шегуваш ли се ? Сестра ми взе курса при него и наистина са най-добрите в Бг !Ако отидеш няма да сгрешиш !
Аз съм на едно место дето зимат по 16 лв за подстрижка а на др е 6 лв от русе съм може в сф и вн и плд да е по скъпо но за 16 лв страхотно ме острига некво младо момче
4 и 12т. от правилата
Върви гаджето ми ходи при него и е суперама 80 кинта за да я направи хаха скъпичко но ... ефектно
![]()
Тази, която ти е взела 16 лв ученичка на Капанов ли е? И къде работи?Първоначално написано от cicaaa
![]()
Те всички ученици са добре подготвени нали ( смисъл не са някакви начинаещи? )
Аз съм от Варна , 3-4 години ходех при тях ... Е , последния път така ме окипазиха... една , сигурно беше на 16 , незнам , каза че за 40 минути ще съм готова , изтъни я само отзад , почти се виждаше кожата на едно място , и "издухването" представляваше разрошване... Не ходете при тях...
С клиентите нз как се държат, но съм чувала ,че Капанов се отнасял супер зле с учениците си![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"
Nqkoi hora ne pravqt razlika mejdu tova da se dyrji zle i da se dyrji strogo. Toi ako ne gi kritikuva, za da se nauchat (a gi potupva po ramoto) i mu nqmat straha shte bydat posredstveni, a posle shte izlqzat sys sertifikat s negovoto ime, a nqma da ima vryzka mejdu negovata i tqhnata rabota. I kakvo izliza posle? Che Kapanov ne si e svyrshil rabotata kakto trqbva i posle koi shte iska da ide pri nego da se uchi, kato toi ne moje da te nauchi i da ti dade vsichko.
А някой знае ли колко г/д струват курсовете при него? (:
Суетата.Моят любим грях.
Незнам к'ъв е Капанов, нито учениците му, но се чувствам длъжна да ви кажа какво съм чувала за тях...
Някаква жена си пуснала косата много дълга, поддържала я и и станала много хубава и като отишла при него за финалния щрих, той така я уръпал, че после и се ревало чак.
То е истина (това е приятелка на мои близки роднини), но незнам дали прическата просто си е била такава или е била при негов ученик, който се прави на интересен и голям "artist".![]()