- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стилист капанов
Курсовете струват 1000лв. за три месеца да те обучи що е да си фризиор...Първоначално написано от Sensuality
No matter where you go, there they are...
мъжко 20лв.Първоначално написано от Dark_Angel_F
дамско зависи от косата 25-30-35лв
Няма лъжа няма измама ,че е най добрия в БГа и мисля ,че ако искараш куросовете при него наистина от тебе може да излезне добър профисионалист стига да имаш желание естествено!Апък и какво разбираш под лошо държание защото може да се държи строго но не вярвам чак и лошо!
Мерси,а случайно да знаеш в кой градове има курсове,водени от него? Само София или ?Първоначално написано от _crazy_baby_
Суетата.Моят любим грях.
Да само в София е училището знаете ли че не е фризиорски салон а училище което работи от 15:00 до 17:00 а през останалото време е фризиорски салон ест има и фризиорски салони в Варна Бургас Плевен но там са негови ученици които водят даден салон ето саита ако някои иска да се запознае по подробно
http://kapanov.net
Мнооого ти благодаряПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
Суетата.Моят любим грях.
4увал сам 4е Капаов е наи добрия.Интересува ме колко струва курса и колко време продължава?
Хей това в Бургас е пълна пародия . Изкарах курса в началото на 2012 и съжалявам . Моя апел е не си давай те парите в началото бяха 1000 лв. г-н Василев ни съобщи че г-н Капнов се е обадил и му е казал че курса се увеличава с 200 лв. ок след това още 100 лв,За диплома хахах нямам думи...!!! Дадох парите и какво тоя г-н Василев има ПомоШниК ОБУЧИТЕЛ .. Г_Ж В.Иванова, пълна трагедия ще ви кажа как минава един наш ден в продължение на 3-месеца. Сутрин отивах в 10ч,г-н Василев идваше в 10.30, пише се кафе до 11 и си отиваше нищо не казваше само се смееше и фамилиарничеше. г-ж В.ИВ... системно си държеше нокията си , и разправяше за бившия си мъж и развода и мъка хора. Даваха ни едни проскубани кукли и до там само казваше гледай и прави,нещото което показваше и не можеше да го повтори, започнах ме да се караме не се задържах там имах възможност да се кача в неговия салон на дерекна практика хахах . Казваше купи ми цигари и кафе ,хахах има едно момче при него Красимир само той ни показваше нещо и ни казваше кое как се прави колкото можеше и той . Но съм благодарен на него не на тях ,за това ви казвам не ХОДЕТЕ ТАМ САМО ЩЕ СИ ДАДЕТЕ ПАРИТЕ. Ето по това се подлъгах...
Исторически данни за фризьорската професия- това се преподава ДА.
Фризьорски салони- НЕ ЗНАМ за какво става въпрос.
Хигиена-НЕ!
Безопасност при работа с различните видове препарати и инструменти-Не е споменавано.
Етика и психология на обслужването-Пак не.
Устройство на косъма_ Да!
Инструменти и материали-Да!
Подготовка на косата преди извършване на отделните процедури- НЕ!
Типове коси- ДА !
Боядисване- ДА!
Обезцветяване- ДА!
Кичури-ДА!
Трайно къдрене-ДА!
Подстригване-ДА - НЕ !
Оформяне на прическа-НЕ!
Мъжко подстригване оо не това не съществува добре че беше Красимир да ни покаже !
Начинаещи (3 месечен курс): 1200 лв.
Обучение-НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА
Учебни материали- НЕ СЕ ДАВАТ .
Диплом- Чаках 3 или 4 месеца ..
Извода е не си давайте парите,аз бях там и съжалявам работих за него месец , два и до там .Иначе училище за Фризьори КАПАНОВ. хахахахахах НЕЕЕ!!!!!